Valentin Mihăilă, gol fabulos la debutul pentru echipa națională! Execuție de clasă mondială + bucurie imensă a vedetei Parmei | FOTO

2 săptămâni in urmă 1

Valentin Mihăilă a marcat primul său gol la echipa națională. Vedeta Parmei a debutat pentru România la meciul cu Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

România a debutat în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 cu un meci împotriva Macedoniei de Nord, echipă calificată la Campionatul European 2020, care va fi găzduit și de țara noastră.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Valentin Mihăilă, gol fabulos la debutul pentru echipa națională! Șut magnific + bucurie imensă a vedetei Parmei

Mirel Rădoi a scăpat de infecția cu noul coronavirus și a venit pe Arena Națională, unde a fost întâmpinat cu aplauze de jucători. Selecționerul a trimis pe teren o formulă surprinzătoare, dar cărțile i-au ieșit din plin.

Florinel Coman s-a accidentat și a părăsit rapid terenul de joc, dar Florin Tănase a marcat primul său gol pentru națională, in prima repriză.

Repriza secundă a adus și al doilea gol, deși România putea primi un penalty pe finalul primei părți, la un fault asupra aceluiași Tănase.

Valentin Mihăilă, convocat pentru prima dată la națională, a marcat superb în minutul 50. Vedeta Parmei a preluat mingea, după un atac prelungit și a șutat la colțul lung, fără speranțe pentru portarul advers.

Reprezentativele Romaniei (echipament galben) si Macedoniei de Nord s-au intalnit intr-o partida contand pentru preliminariile CM 2022, joi 25 noiembrie 2021, pe Arena Nationala din Bucuresti. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


Mihăilă a intrat pe teren în minutul 14, în locul lui Florinel Coman, care a ieșit accidentat.

Iată echipele de start:

ROMÂNIA: Niță – Ov. Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu – Marin, Stanciu – Man, Fl. Tănase, Coman – Keșeru
REZERVE: Lazar, Radu, Mogoș, Toșca, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Hagi, Bicfalvi, Mihăilă, Camora
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani)

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski – Bejtulai, Musliu, Ristevski – Ristovski, Nikolov, Bardhi, Alioski – Elmas – Pandev, Nestorovski
REZERVE: Bogatinov, Siskovski, Askovski, Ademi, Radeski, Trajkovski, Hasani, Ibraimi, Avramovski, Stojanovski, Velkoski, Spirovski
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

The post Valentin Mihăilă, gol fabulos la debutul pentru echipa națională! Execuție de clasă mondială + bucurie imensă a vedetei Parmei | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă