Valentin Mihăilă, discurs matur după victoria cu Macedonia de Nord. „Am intrat cu atitudine, cu determinare!” Așteaptă duelul cu Germania

3 săptămâni in urmă 2

Valentin Mihăilă a vorbit după golul de generic înscris în meciul România – Macedonia de Nord, scor 3-2, în preliminariile CM 2022.

Marcatorul celui de-al doilea gol al echipei naționale a României din partida cu Macedonia de Nord, scor 3-2, a dezvăluit cum a reușit să înscrie la debutul în tricoul primei reprezentative.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Valentin Mihăilă, discurs matur după victoria cu Macedonia de Nord

„Sunt bucuros că am reușit să marchez la debut, dar mai bucuros pentru cele trei puncte. Trebuie să ștergem cu buretele tot și să ne gândim la meciul cu Germania. Am intrat cu atitudine, cu determinare pentru că mi-am dat seama că nu mai este timp și trebuie să demonstrezi când ți se dă ocazia. Am încercat să îi pasez lui Maxim, a intrat mingea sub mine și nu am mai avut forță.

Așa sunt eu și îmi place să fiu o fire energică și pozitivă. Bănuiam puțin când am văzut că nu a făcut niciun clip cu noi la ședința tehnică. L-am văzut în vestiar și este bine să s-a întors”, a spus Valentin Mihăilă pentru Pro TV.

Valentin Mihăilă așteapă cu nerăbdare meciul cu Germania

„Sunt bucuros că am scăpat de problema pe care am avut-o, mai am puține dureri însă totul este sub control și sunt fericit pentru ce am realizat până acum. Avem mult de muncă și acum trebuie să ne gândim la meciul cu Germania. Din această seară o să-i visez pe fundașii Germaniei. Trebuie să analizăm greșelile de la golurile primite în această seară, dar să luăm și lucrurile pozitive, iar apoi să analizăm Germania.

E un vis devenit realitate, de mic în doresc să joc la CM sau EURO cu echipa națională, iar apoi să joc în Champions League. Este sărbătoare în familia mea, la fiecare meci se stâng în fața televizorului și se bucură de fotbal”, a spus Vali Mihăilă.

The post Valentin Mihăilă, discurs matur după victoria cu Macedonia de Nord. „Am intrat cu atitudine, cu determinare!” Așteaptă duelul cu Germania appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă