Valentin Mihăilă, din nou titular la Parma! Dennis Man este doar rezervă în meciul cu codașa Spezia

1 lună in urmă 2

Valentin Mihăilă începe să devină un om de bază la Parma, după evoluțiile bune din ultima perioadă! Atacantul adus de la Universitatea Craiova este din nou titular, de această dată în partida din deplasare cu Spezia, care începe la ora 16:00.

În schimb, Dennis Man este iar rezervă, asta deși Parma începe meciul cu un sistem ofensiv: 4-3-3. Parma a plătit mai bine de 20 de milioane de euro pe Dennis Man și Valentin Mihăilă, pentru a-și îndeplini obiectivul, menținerea în Serie A, într-un sezon extrem de dificil.

„Soarta este în mâinile noastre. Trebuie să obținem puncte și vom vedea la final ce va fi. Nu trebuie să ne plângem, ci să muncim. Situația este mult mai complicată decât mi-aș fi imaginat. Rezultatele nu sunt cele așteptate, dar sunt ferm convins că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul, mai ales după ce am văzut la meciul cu Udinese”, a spus Roberto D’Aversa, antrenorul Parmei, înaintea partidei cu Spezia, echipă pentru care a jucat și fostul internațional român Dorin Goian.

Valentin Mihăilă, titular cu Spezia! Dennis Man este iar rezervă în Serie A

După ce a fost printre cei mai buni jucători în etapa precedentă din Serie A și a scos un penalty, Mihăilă a prins iar un loc de titularîn echipa lui Roberto D’Aversa. Parma a încheiat la egalitate meciul cu Udinese, scor 2-2, pe teren propriu, iar Valentin Mihăilă a fost titular și înlocuit în minutul 79, în timp ce Dennis Man a intrat pe teren în minutul 66.

Cum arată Parma cu Spezia: Sepe – Conti, Osorio, Gagliolo, Pezzella – Kucka, Kurtic, Hernani – Karamoh, Cornelius, Mihăilă

The post Valentin Mihăilă, din nou titular la Parma! Dennis Man este doar rezervă în meciul cu codașa Spezia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă