Valentin Mihăilă a oferit o pasă de gol pentru Parma, contra formației lui Marius Marin | VIDEO

2 săptămâni in urmă 39

Valentin Mihăilă a oferit o pasă de gol pentru Parma, duminică seară, în remiza de pe Ennio Tardini cu Pisa, scor 1-1, într-o partidă din etapa a 6-a din Serie B.

Fotbalistul român a fost titular în formația lui Enzo Maresca, iar în minutul 54 a centrat perfect pentru Enrico Del Prato, care a reluat simplu în poartă, pentru 1-1. Scorul a fost dechis de Pisa, în minutul 13, prin Lorenzo Lucca.

La gazde, Valentin Mihăilă a fost titular și integralist, în timp ce Dennis Man nu s-a aflat în lot, deoarece a fost depistat pozitiv cu COVID-19. De partea cealaltă, la oaspeți, Marius Marin a fos titular și integralist, fiind avertizat cu cartonaș galben în minutul 59.

EN VIVO | Parma 1-1 Pisa
Del Prato igual marcador… Comenzamos de nuevo #NexFutbol

📺 https://t.co/nkbWXsYvwo pic.twitter.com/Q0m402EBCa

— NEXpanama (@NexPanama) September 26, 2021

Valentin Mihăilă, decisiv pentru Parma în campionat

După șase runde, Parma este pe locul 13, cu 8 puncte acumulate, în timp ce Pisa este pe primul loc, cu 16 puncte. Formația lui Enzo Maresca are mari probleme, iar dacă acestea nu sunt reglate rapid, echipa va rămâne pentru încă un sezon în Serie B.

În cele cinci partide pe care Valentin Mihăilă le-a disputat pentru Parma în acest start de sezon, a reușit să marcheze două goluri și a oferit o pasă de gol.

Internaţionalul român de tineret Valentin Mihăilă s-a transferat de la Universitatea Craiova la echipa italiană în octombrie 2020, pentru 8,5 milioane de euro. Dintre acești bani, 1,7 milioane de euro vor merge către clubul care l-a format, academia de fotbal condusă de Silviu Bogdan, la Craiova.

”La Mihăilă, clubul de unde l-am luat are de primit 1.7 milioane de euro… Nu i-a primit pe toți pentru că nici noi nu am încasat de la Parma întreaga sumă, ci doar trei milioane până acum”, a declarat Mihai Rotaru la ProSport Live.

The post Valentin Mihăilă a oferit o pasă de gol pentru Parma, contra formației lui Marius Marin | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă