Valentin Borcea de la Dinamo, urmărit de un club din Premier League. „E în vizorul lor!”

2 luni in urmă 1

Octavian, bunicul lui Valentin Borcea, a dezvăluit că fotbalistul în vârstă de 18 ani care evoluează pentru clubul din „Ștefan cel Mare” este urmărit de o echipă din Premier League.

Bunicul lui Valentin Borcea a oferit detalii mai puțin știute despre cariera fotbalistului de la Dinamo care a profitat de regula U21 impusă de FRF și a debutat la echipa mare a „câinilor”.

Acesta a dezvăluit că Valentin Borcea a dat probe la West Ham, echipă care evoluează în Premier League, dar că nepotul său este în continuare în vizorul englezilor chiar dacă i s-a transmis că e deficitar la jocul fără minge.

Valentin Borcea, umărit de un club din Premier League

„Povestea lui începe cu nouă ani de Dinamo. A fost titular în echipele naționale de juniori, a jucat la un turneu U18 organizat de UEFA. A participat la un turneu în Bulgaria, unde a câștigat titlul de cel mai bun jucător. 

În 9 ani, n-a lipsit de la niciun antrenament de la Dinamo. Iarnă, vară, vacanță, el a fost prezent permanent. Este un copil liniștit în viața de zi cu zi, dar e „câine” pe teren, dovadă că a luat multe „galbene”. Asta poate fi însă în favoarea lui”.

A fost în probe în Anglia, la West Ham United. L-au verificat cei de acolo și i-au spus că e deficitar la jocul fără minge. Când n-avea mingea, se mai băga unde nu trebuie. E în vizorul lor”, spune Octavian Borcea, conform GSP.ro.

Octavian Borcea, despre cum a reacționat nepotul său când a fost schimbat după un minut

„Nu a comentat niciodată la deciziile antrenorilor. De ziua lui, a fost schimbat după un minut. A fost victima acestei operațiuni, dar nu s-a supărat. Nu s-a supărat nici când, în ultima zi de dinaintea cantonamentului din Spania, i s-a schimbat biletul de avion lui și fotografiului. În locul lor, au plecat Prunea și Dănciulescu. 

N-a clacat! I-am spus că, în locul lui, altul claca și se lăsa de fotbal în fața unei asemenea decizii. Dar s-a ridicat pe propriile lui picioare. Oriunde a fost trimis, el și-a făcut datoria. N-a ținut cont că e trimis la echipa a doua, el și-a făcut treaba”, a mai adăugat bunicul lui Valentin Borcea.

Valentin Borcea, ajutat de bunic cu bani

„N-a mai primit banii de trei luni. Momentan, are noroc cu mine. Eu am fost un om potent financiar și l-am ajutat cât am putut. Am investit în el enorm de mult! Am ajutat și clubul, l-am ajutat și pe el, dar niciodată nu m-am dus să-i bag limba în ureche vreunui antrenor.

Acum, copilul e dezamăgit, nu vede bine faptul că n-are bani. Îi trebuie și lui bani de-o gheată. Eu i-am luat anual câte două, trei perechi. O singură dată a luat bani, care au venit de la fani. A luată primă de la galerie de 500 de euro. În rest, n-a pupat bani”, a mai spus bunicul fotbalistului de la Dinamo.

The post Valentin Borcea de la Dinamo, urmărit de un club din Premier League. „E în vizorul lor!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă