Valencia – Villarreal: Două pariuri pentru disputa de pe Mestalla!

2 luni in urmă 2

Runda a 26-a din La Liga începe în forță. Vineri seară, de la ora 22:00, pe ”Mestalla” se înfruntă Valencia și Villarreal, două echipe în mare foame de puncte. 

Valencia traversează încă o stagiune ratată. Doar 27 de puncte câștigate în 25 de runde, total ce o plasează la doar 5 lungimi de primul loc retrogradabil. Situația ar fi fost fără îndoială mai gravă, dacă Valencia n-ar fi reușit parcursul decent de pe teren propriu. Pe Mestalla, ”liliecii” au câștigat 17 puncte în 12 partide, bifând doar 3 eșecuri. Serie recentă bună, cu 8 puncte adunate în precedentele 4 jocuri, ultimele două, cu Celta și Elche, câștigate.

După o prima parte de campionat formidabilă – între etapele 4 – 19 a fost constant pe loc de Liga Campionilor – Villarreal a ratat startul în noul an. ”Submarinul galben” rămâne greu de învins, dar cele 7 runde consecutive fără succes, au trimis echipa pe locul 7 al clasamentului, în afara pozițiilor de cupe europene și la 11 puncte distanță de Sevilla, ultima trupă din top 4. Singura consolare rămâne calificarea în optimile Ligii Europa, performanță atinsă după dublul succes cu RB Salzburg.

În mod tradițional cele două ne propun dispute foarte echilibrate. În tur a fost 2-1 pentru Villarreal, la același scor impunându-se și Valencia în ultimul joc direct de pe Mestalla. Remizele sunt rare, două în confruntările oficiale din ultimii 10 ani, însă doar statistica prezentată nu exclude chiar rezultatul de egalitate în prologul rundei 26 din La Liga.


Echipele probabile:
Valencia: Domenech; Correia, Guillamon, Gabriel, Gaya;  Soler, Racic; Wass, Kang-In, Musah; Maxi Gomez
Villarreal: Asenjo; Pedraza, Albiol, Torres, Pena; Trigueros, Capoue, Parejo; Moi Gomez, Alcacer, Moreno.


Vineri, ora 22:00 Valencia – Villarreal
Pauză sau final X – Cota 1.75
Peste 7.5 cornere – Cota 1.40

 

The post Valencia – Villarreal: Două pariuri pentru disputa de pe Mestalla! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă