Val de PROTESTE în România: Scandal uriaș după ultimele decizii luate de Guvern - De ce nu mai cresc salariile

4 săptămâni in urmă 31

Val de proteste după măsurile anunțate de Guvern Val de proteste după măsurile anunțate de Guvern

Măsurile anunțate de Executiv au scos oamenii în stradă. Nemulțumiți că salariile le-au fost înghețate, polițiștii și angajații din Sănătate îi acuză pe guvernanți că au încălcat legea. 

SÂMBĂTĂ, 18 DECEMBRIE 2021, 07:20

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Protestatarii au ajuns și la sediile partidelor aflate la putere. La PSD, Marcel Ciolacu a fost huiduit, chiar de oamenii legii. Scandal a fost și la sediul liberalilor din Capitală.

Manifestații similiare au avut loc în mai multe orașe din țară. În semn de protest, polițiștii nu mai dau amenzi, ci doar avertismente. Ei amenință că, din luna ianuarie, nu vor mai face nici ore suplimentare. Și profesorii amenință cu proteste, după negocierile eșuate de la Guvern. 

AUR susține un protest de amploare

George Simion, cofondatorul AUR, a anunțat că va participa, marți, 21 decembrie, la cel mai mare protest antirestricții organizat, vreodată, în țară. Simion a declarat că manifestația va aduna, în fața Parlamentului, zeci de mii de oameni. 

„Marți vor fi foarte mulți oameni în fața Parlamentului. Vor participa zeci de mii de oameni. Îi așteptăm pe toți cei care se uită la noi și care nu vor genul ăsta de pașapoarte de liberă circulație. Protestul de marți va fi o reușită a oamenilor liberi alături de care suntem și noi, suntem singura forță din Parlament care susține protestele românilor care nu vor o impunere de acest gen și nu vor certifiacate pentru libera circulație sau pentru dreptul la muncă. Românii nu vor accepta niciodată vaccinarea obilgatorie”, a spus George Simion.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă