Val de mesaje ironice adresate de actorului Mihai Bendeac lui Liviu Dragnea: ”Dumneavoastră sunteți ultima noastră salvare”

3 săptămâni in urmă 23

Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 19:12

185 citiri

 ”Dumneavoastră sunteți ultima noastră salvare”

Fostul șef al Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea, a postat, pe pagina sa de Facebook un mesaj de încurajare pentru susținătorii săi. Printre comentatorii postării politicianului a fost și actorul Mihai Bendeac.

”Bună dimineața, patrioți!

Țara noastră are nevoie urgentă de măsuri salvatoare și de un plan de redresare și reconstrucție. Am început să lucrăm la un program de guvernare și o strategie care valorifică resursele noastre, agricultura și producția locală, sprijinirea firmelor românești. Pregătim un set de măsuri care să permită oportunități și un trai decent fiecărui român, dar și reforme și investiții puternice în sănătate și educație.

Vom salva România împreună, dragi români. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook, joi, 4 noiembrie.

Postarea are 22.000 de aprecieri și a primkit peste 12.000 de comentarii. sunt și câteva mii de distribuiri ale postării. Unii îl susțin, alții își exprimă păreri contra lui, iar alții îl iau în râs. Dintre toți actorul Mihai Bendeac a ținut să îi transmită un mesaj ”de susținere”.

”Dumneavoastră, domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare. Cel mai bun și drept și cinstit Om politic pe care l-a avut România. Capul sus! Cei care v-au aruncat în temniță vor plăti! Suntem alături de dumneavoastră! Vă iubim și vă votăm! Avem nevoie de un politician onest, bun român, care să pună la respect Europa și pe toți cei care vor să ne cotropească! Vrem să fim noi cu noi! Români între români!

Să nu vină alții să ne dea nouă lecții de democrație! Vă aplaud și am să vă fiu alături mereu. Și dumneavoastră si scumpei dumneavoastră iubite, prima femeie a țării, o tânără așa cum ar trebui să fie toate tinerele românce! Votez Liviu Dragnea! Votez cinstea și dreptatea! Spunem NU hoților! Spunem NU trădătorilor de țară!!! Spunem NU vaccinării!!!! Hai România! Te iubesc, Liviu Dragnea!!!”, a comentat Mihai Bendeac.

Se pare însă că prin postarea sa, l-a ajutat pe Liviu Dragnea, pentru că mesajul actorului s-a viralizat rapid, făcând 30.000 de aprecieri, mai multe decât postarea inițială. Peste 3.000 de oameni au comentat la gluma lui Bendeac.

Citeste si:

Liviu Dragnea va fi judecat în continuare de Tribunalul București pentru vizita în SUA. Cererea de strămutare a fostului lider PSD, respinsă

Dosarul vizitei în SUA a lui Liviu Dragnea rămâne să se judece la Tribunalul București, după ce Curtea de Apel a respins cererea de strămutare formulată de fostul lider PSD. „Respinge,...

Ce dosare îi vor da bătăi de cap lui Liviu Dragnea după eliberarea din pușcărie

Dosarul vizitei lui Liviu Dragnea la învestirea lui Donald Trump și Dosarul Tel Drum sunt cele două cauze penale care-i vor da bătăi de cap fostului lider PSD, după eliberarea condiționată....

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă