Val de ironii după ce un politician din Republica Moldova s-a fotografiat la vaccinare cu o seringă cu capac în braț

2 săptămâni in urmă 96

Mariana Durlesteanu, fost ministru al Finanțelor în Republica Moldova, a devenit ținta ironiilor pe Facebook după ce a postat o fotografie în care este înfățișată într-un centru de vaccinare împotriva Covid-19 și o seringă cu capacul pus peste ac.

Mariana Durlesteanu s-a fotografiat intr-un centru de vaccinare din Republica Moldova

Mariana Durlesteanu s-a fotografiat intr-un centru de vaccinare din Republica Moldova

Facebook/Mariana Durlesteanu

"M-am vaccinat cu AstraZeneca. Aveti grija de sanatate!", este mesajul postat de Mariana Durlesteanu la fotografia în care pare că este ”înțepată” cu o seringă cu capac.

Mai mulți comentatori îi atrag atenția că ”a uitat să scoată capacul de protecție de la ac”, măcar pentru poză. Replica femeii a fost aceea că nu a făcut decât să respecte regulile de siguranță din centrul de vaccinare și că, după ce a făcut poza, i s-a administrat vaccinul împotriva Covid-19.

"Este in farmacie amplasat centrul de vaccinare si dupa ce faci poza scoti capacul... igiena e pentru toti... cu telefonul in mina si cu capacul scos nu se permite", a scris ea.

Intre 2008 si 2009, Mariana Durlesteanu a fost ministru al Finanțelor în Republica Moldova, iar în 2004 a fost ambasadorul Basarabiei la Londra. Luna trecută, ea a anunțat că renunță la candidatura pentru funcția de premier al Republicii Moldova, după ce fusese propusă pentru această funcție de formatiunea lui Igor Dodon.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă