Val de indignare după ce un cuplu din Dubai a adus un tigru la petrecerea de dezvăluire de gen a bebelușului lor

1 săptămână in urmă 43

Un cuplu a stârnit indignare după ce a folosit un tigru sălbatic pentru a dezvălui genul unui bebeluș, la o petrecere extravagantă pe o plajă din Dubai.

Furie după o petrecere de dezvăluire de gen, la Dubai

Furie după o petrecere de dezvăluire de gen, la Dubai

Captura Instagram

Imaginile cu animalul sălbatic au fost văzute de mii de oameni, după ce au fost postate pe Instagram de unul dintre invitați. Filmarea surprinde momentul în care animalul feroce se aruncă cu ghearele asupra unui balon rotund, negru, pe o plajă lângă popularul hotel Burj Al Arab.

Prezența tigrului la petrecere a stârnit numeroase controverse

O pulbere roz a putut fi văzută apoi zburând în aer, pentru a dezvălui că fericiții părinți așteaptă o fetiță.

Însă videoclipul controversat a stârnit de atunci numeroase dezbateri online, unii utilizatori de social media punându-și întrebarea dacă ceea ce s-a întâmplat este ilegal.

”M-am săturat de mentalitatea oamenilor care cred că este în regulă”/ "Nu este ceva de care să te mândrești. Aceste animale nu sunt animale de companie"/ "Absolut ridicol! O asemenea rușine”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor.

Pedeapsa cu închisoarea pentru persoanele care aduc animale sălbatice într-un mediu public, în Dubai

Recent, autoritățile din Dubai au emis un avertisment și au anunțat că orice animale sălbatice care sunt aduse într-un mediu public sunt interzise conform legilor Emiratului, relatează Times Now News.

Cei care acționează împotriva legii s-ar putea confrunta cu o pedeapsa cu închisoarea de până la șase luni.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă