Val de expulzari a unor diplomati europeni din Rusia. Motivele invocate de Ministerul de Externe rus

2 luni in urmă 2

Mai multi diplomati din Suedia, Germania si Polonia au fost expulzati vineri din Rusia, pentru participarea la mitinguri in sprijinul opozantului incarcerat Aleksei Navalnii.

Concret, Ministerul de Externe rus a declarat intr-un comunicat ca Moscova considera inacceptabile actiunile diplomatilor.

La randul sau, Ministerul de Externe suedez a anuntat vineri ca unul dintre diplomatii sai a fost expulzat din Rusia.

Site-ul de stiri online EUObserver a citat surse nenominalizate din cadrul UE afirmand ca Rusia a expulzat diplomati din Germania, Polonia si Suedia pentru participarea la mitinguri in sprijinul opozantului incarcerat Aleksei Navalnii.

"Respingem afirmatia Rusiei ca diplomatul a participat la demonstratie", a declarat o purtatoare de cuvant a Ministerului de Externe suedez, citata de Reuters.

Mai puteti citi:

Furnizorii de energie au umflat milioane de facturi ale romanilor pentru a se finanta. Ministrul Energiei, victima a escrocherieiDirectorul adjunct al Apelor Romane si-a angajat tatal pensionar, prin detasare, la Sistemul de Gospodarire a Apelor din BotosaniDe unde vine numele clanului Sadoveanu. Liderul interlop care seamana cu marele scriitorUimitoarea poveste a unui om al strazii din Italia, cu bani si proprietati, care a murit de frig intr-un adapost improvizat din cartoane"Sa fie lumina": Cum a fost acoperit calugarul Sebastian Jitaru, acuzat de procurori ca a violat mai multi baieti, timp de 10 ani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă