Val de demiteri în Guvern. Mai mulţi prefecţi şi subprefecţi au fost eliberaţi din funcţii

2 săptămâni in urmă 23

Val de demiteri în Guvern. Mai mulţi prefecţi şi subprefecţi, reprezentanţi ai Executivului în teritoriu, au fost schimbaţi din funcţie ca urmare a deciziei adoptate miercuri.

Val de demiteri în Guvern. Lista completă cu prefecţii şi subprefecţii eliberaţi din funcţie

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat cine sunt prefecţii şi subprefecţii care au fost schimbaţi din funcţie de Executivul condus de Nicolae Ciucă.

  • Prefectul judeţului Bacău – Tudoriţa Lungu;
  • Prefectul judeţului  – Nicuşor Roşca;
  • prefectul judeţului Iaşi – Marian Grigoraş;
  • Prefectul  judeţului Ilfov – Daniel Tudorel Zamfir;
  • Subprefectul judeţului Dolj –  Adrian Flavius Sirop.

Citeşte şi: Alexandru Rafila renunţă la certificatul verde: „Dacă nu este aprobat în perioada imediat următoare, peste 2-3 săptămâni vom fi în vârful valului şi efectul va fi mult diminuat”

Guvernul a numit în funcţie noi prefecţi şi subprefecţi

De asemenea, Guvernul Ciucă a făcut mai multe numiri în funcţii. Astfel, Bogdănel Lucian Gabriel a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Bacău, Barbu Gheorghiţa Daniela este noul prefect de Dolj, Marin Constantin a fost numit prefect al judeţului Ialomiţa, Cojocaru Petru Bogdan a fost numit prefect al judeţului Iaşi, Neculae Simona este noul prefect al judeţului Ilfov, conform News.ro.

Fostul prefect Tudoriţa Lungu a fost numit subprefect al judeţului Bacău, Emilian Pavel este numit subprefect al judeţului Bihor, Lucian Pătraşcu este subprefect de Braşov, Cucu Sebastian este subprefect de Covasna, Popescu Mariana Venera este subprefect de Dolj, Marian Grigoraş este subprefect de Iaşi, Costin Alexandru Ojog este subprefect de Ilfov, Floreanu Cosmin este subprefect de Olt şi Călin Florentina a fost numită subprefect al judeţului Vâlcea.

Citeşte şi: Noi restricţii în Bucureşti după creşterea mare a incidenţei COVID-19. Ce se schimbă

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă