Vaccinul AstraZeneca provoacă îngrijorări și suspendarea temporară a unor vaccinări în Germania

1 lună in urmă 3

Vaccinari suspendate in Germania

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

La spitalul din Brunsvik, 37 din 88 de angajați nu au mai venit la muncă a doua zi după vaccinare din cauza reacțiilor la serul AstraZeneca. Pentru a nu pune în pericol activitățile medicale, conducerea spitalului a decis să suspende temporar procesul.

Și la spitalul din Emden, tot în Saxonia Inferioară, mai mulți angajați au raportat că s-au simțit rău după ce s-au vaccinat. Și în alte clinici din Germania, personalul medical a acuzat reacții de febra, frisoane și greață după administrarea serului. S-a stabilit ca programările să fie mutate vineri, astfel încât cei care resimt efectele secundare să aibă timp să-și revină în weekend.

În landul Renania de Nord Westfalia au fost anulari la programarea cu serul AstraZeneca, iar unele persoane au reclamat la centrele de vaccinare oboseală și dureri articulare după administrarea dozei.

Mai mulți directori de spital au discutat tema cu autoritățile locale germane și s-a decis ca vaccinarea va continua, apreciindu-se că produsul AstraZeneca este bun și sigur.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă