Vaccinul anti-Covid-19 se cumpara ilegal, pe Darknet, cu pana la 1.200 de dolari. Vanzatorii au efectuat sute de tranzactii

2 luni in urmă 2

Vaccinurile impotriva noului coronavirus sunt vandute pe internet la preturi care incep de la 250 de dolari si ajung pana la 1.200 de dolari, au dezvaluit cercetatorii Karspersky.

Expertii avertizeaza ca ofertele vizeaza atat vaccinuri omologate precum Pfizer, Moderna sau AstraZeneca, cat si vaccinuri neomologate, noteaza The Guardian.

Karspersky a analizat 15 piete diferite pe Darknet si a descoperit reclame pentru trei vaccinuri impotriva Covid-19. Cele mai multe anunturi vin din Franta, Germania, Marea Britanie si SUA.

Majoritatea vanzatorilor au efectuat intre 100 - 500 de tranzactii.

Citeste si:

VIDEO Doi tineri din Bucuresti, gasiti inghetati pe o banca de pe un bulevard: "Nu erau foarte coerenti"Marturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Moartea violenta a unui cunoscut profesor din Iasi. La 45 de ani, a murit de COVID-19, desi nu avea alte boliVIDEO Rusia incearca sa recupereze terenul pierdut. Drona de atac Altius va incepe testarea armamentelor dirijateFOTO Mama Antoniei, frumusete ravasitoare la 53 de ani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă