Vaccinarea cu AstraZeneca, fara programare incepand de vineri, in centrele care au locuri disponibile

2 săptămâni in urmă 7

Vaccinarea cu serul AstraZeneca se poate face fara programare, incepand de vineri, in centrele care au locuri disponibile. Autoritatile recoamnda celor interesati verificarea locurilor disponibile in harta interactiva

"Pentru facilitarea accesului la vaccinare, in centrele in care se administreaza vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) si in care sunt locuri disponibile, va fi permisa vaccinarea persoanelor care opteaza pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directa la centrul de vaccinare, fara a mai fi necesara inscrierea pe platforma, cu respectarea celorlalte proceduri si instructiuni", a transmis Comitetul pentru Vaccinare.

Sursa citata a precizat ca este important ca cei interesati sa verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactiva existenta pe platforma nationala de informare cu privire la vaccinare.

"Prezentati-va la centrul de vaccinare in care sunt locuri disponibile cu un document de identitate. Vaccinarea se va realiza in limita capacitatii de vaccinare a centrului. Asigurati-va ca nu aveti simptome asociate COVID19", au transmis autoritatile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă