Va scăpa Dennis Man de procesul cu Anamaria Prodan? Giovanni Becali a intervenit!

1 lună in urmă 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Giovanni Becali a intervenit și a oferit detalii despre posibilul proces pe care-l poate intenta Anamaria Prodan la adresa jucătorului.

”Eu am rămas cu jucătorul într-o relaţie extraordinară. În civil, judecătorul va vedea că Man a câştigat 300.000 la FCSB şi că trebuie să dea 350.000 de euro. Un judecător cere să i se facă dovada cheltuielilor”, susține Giovanni Becali.

Galerie Foto

Astfel, agentul FIFA a lăsat de înțeles că Man ar putea scăpa ieftin din toată această tevatură. Pentru a-și susține teoria, Becali a oferit un exemplu din propria-i experiență.

”Un manager care ştie că are dreptate, când se duce într-un proces, nu face discuţii cu nimeni. Eu dacă ştiu că am dreptate nu îmi fac griji. Eu l-am avut pe Emre Belozoglu când a avut 17 ani şi eram cam boss-ul de la Galatasaray atunci.

L-am propus la Inter când mai avea un an de contract. Voiam să ia Galatasaray 10-12 milioane şi să nu plece liber. Eu am chemat scouterii celor de la Inter.

Emre a venit şi mi-a zis: 'Nea Giovanni, vreau să plec liber de contract'. I-am zis că îl dau în judecată. Trebuia să îmi iau şi eu ceva că am cheltuit nişte bani cu el”, a povestit Ioan Becali, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Giovanni Becali a spus cum a acționat după aceea, precum și suma pe care a obținut-o.

”L-am acţionat la Milano, a venit judecătorul şi mi-a dat dreptate. Emre mi-a dat 24.700 de dolari pentru că am prezentat cheltuieli, avioane, hotel, deplasări", a mai spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă