Va merge Dan Petrescu la echipa națională în cazul unei despărțiri de CFR Cluj? ”Nu ar fi normal!”

4 zile in urmă 9

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Scoția - Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Mai mult, s-a vehiculat că Dan Petrescu ar putea prelua echipa națională de la Edi Iordănescu în eventualitatea în care ar decide să plece de la CFR Cluj, mai ales că, în iarnă, oficialii FRF au negociat cu tehnicianul.

Merge Dan Petrescu la echipa națională în cazul unei despărțiri de CFR Cluj?! ”Nu ar fi normal!”

Ionuț Rada consideră că sunt șanse mici ca Dan Petrescu să preia echipa națională de la Edi Iordănescu în cazul în care va decide să plece de la CFR Cluj.

Fostul jucător al campioanei crede că Dan Petrescu își dorește să ajungă la echipa națională, însă ar fi dispus să devină selecționer doar după încă o aventură la o formație din străinătate.

Nu cred că ar fi normal nici pentru Edi Iordănescu, nici pentru Dan Petrescu să ne gândim ce s-ar putea întâmpla. Dan Petrescu și-a dorit întotdeauna să antreneze echipa națională.

Nu cred că dacă va pleca de la CFR Cluj va merge direct la națională. Poate va avea o experiență în afară și abia apoi va merge la națională. Este prea devreme să vorbim”, a declarat Ionuț Rada la emisiune Digi Sport Special.  

Ionuț Rada crede că atacurile la adresa lui Dan Petrescu sunt ”exagerate”

Despre o eventuală despărțire a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, Rada susține că tehnicianul ar trebui să se bucure în continuare de susținerea conducerii și a suporterilor având în vedere rezultatele din ultimii ani obținute de ardeleni alături de antrenor.

Cumva s-a amplificat în ultima perioadă și s-a creat o imagine că Dan Petrescu ar trebui să plece. Felul în care a comunicat în ultimul timp, rezultatele care nu l-au ajutat. Toată lumea a zis că s-a ajuns la un final de ciclu și că ar trebui schimbat, dar la ultimele meciuri, Petrescu a arătat din nou într-un moment dificil rezultate bune cu Craiova și FC Argeș.

Aici intră problema a ceea ce se întâmplă la CFR Cluj de ceva timp, acele datorii. Un antrenor cere, are nevoie de buget. Petrescu cere jucători, cere dubluri pe posturi, dar acele cerințe pot fi acceptate sau refuzate. Petrescu rămâne un antrenor foarte bun pentru Liga 1, dar CFR trebuie să știe ce vrea pe viitor.

Dan Petrescu a avut rezultate. Vrei rezultate sau vrei spectacol? Spectacol poate Croitoru, dar poate nu aduce rezultatele pe care le vrea Mititelu. La final, toată lumea întreabă care este clasamentul. Au fost cumva și nemulțumirile, după ce au fost eliminați în primul tur preliminar din Champions League.

Acolo au început nemulțumirile, dar această decizie ar fi trebuit luată atunci. Poate a contat și incidentul medical cu Ioan Varga. Unele decizii nu se iau la cald. Sunt antrenori mari în Europa care au probleme și sunt lăsați să își facă treaba în continuare. Așa și cu Dan Petrescu.

Ar trebui mai mult respect și din partea suporterilor. Am întrebat pe un grup ce se întâmplă pentru că sunt cinci campionate câștigate și lumea nu vine la stadion. Mi-au spus că vor alt joc. Sunt niște lucruri pe care le-a realizat și este în continuare atacat. Unele atacuri sunt exagerate. Dacă acea clauză îi ține împreună, asta nu pot să știu, dar atacăm un antrenor care totuși a avut rezultate.

Poate unii jucători își dau seama că jocul nu mai merge, însă acei jucători au câștigat mulți bani. Dan Petrescu impune ca jucătorii să fie plătiți. În era Varga - Petrescu, toată lumea a avut de câștigat”, a mai spus Ionuț Rada.

Etichete: cfr cluj , echipa nationala , dan petrescu , edi iordanescu , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă