Vă mai aduceți aminte de Robert Vâlceanu și Vlad Mihalcea? Ce s-a ales de „perlele” irosite la FCSB: „Mi-a spus MM că e «bombă»!”

1 lună in urmă 2

Înaintea lui Octavian Popescu, la FCSB au mai apărut și alți tineri pe care clubul și specialiștii din fotbal îi etichetaseră drept supertalente. Azi nu mai sunt îndeajuns de buni nici pentru liga a doua. 

Robert Vâlceanu și Vlad Mihalcea, alte „perle” care nu au confirmat la FCSB

Robert Vâlceanu, mijlocaș ofensiv, a marcat pentru FCSB în campionat când încă nu împlinise 17 ani. A înscris în 2014, într-o partidă cu Gaz Metan câștigată cu 3-0. „Mi-a spus MM că Vâlceanu e «bombă» mare de tot!”, era convins Becali

Robert Vâlceanu, în tricoul FCSB-ului

Robert Vâlceanu, în tricoul FCSB-ului

FCSB l-a mai folosit pe Robert în nouă jocuri, în care el a marcat un gol. L-a cedat pe urmă la Voluntari, la Astra, la Metaloglobus. Nu s-a impus nicăieri și a ajuns la Dacia Unirea Brăila, în "C". Are 23 de ani. 

Alt mare talent, Vlad Mihalcea, a fost achiziționat de la FC Brașov în 2015. Era cel mai bun din naționala de juniori, părea cam clar că avea să devină un fotbalist important. Doar părea. La FCSB a jucat în cinci meciuri. 

Mereu cu kilograme în plus, leneș, a fost împrumutat la Timișoara, la Clinceni. Peste tot a avut aceleași probleme: kilogramele și lipsa chefului pentru antrenamente. 

Vlad Mihalcea, într-un duel cu Steliano Filip

Vlad Mihalcea, într-un duel cu Steliano Filip

Ilie Poenaru: „Mihalcea era la fel de talentat ca Octavian Popescu”

Ilie Poenaru l-a avut sub comandă la Clinceni. Antrenorul a vorbit la GSP Live după ce o învinsese pe FCSB cu 1-0: „Octavian Popescu e foarte talentat. Am lucrat și eu cu un tânăr la fel de talentat, Mihalcea”. La 22 de ani, Vlad a ajuns la Aerostar Bacău și nici acolo nu e titular de bază, prinde doar bucăți din meciuri. În 2020 s-a aflat în lotul lui U Cluj. Acolo nu a prins nici măcar un meci ca titular! 

VIDEO Toni Petrea a explicat de ce a împărțit lotul în două, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Avem lista asta de jucători”

Citește și alte știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP: Octavian Popescu, copil-minune sau promisiune falsă? » Favoritul lui Becali s-a stins după un început impresionant în Liga 1Becali a decimat-o pe FCSB! Orgoliul patronului îl pune pe Toni Petrea într-o situație dificilă

Dubla crimă din Onești care a tulburat România. Ce s-a aflat despre soția lui Gheorghe Moroşan

Libertatea

Playtech: Laurette, BĂTUTĂ după ce nu s-a înțeles la bani pentru o noapte de amor. Ce TARIF are mulatra
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă