”Va fi peste Man și Moruțan!”. Pariul propus din Liga 1, care-l va pune în încurcătură pe Gigi Becali

2 luni in urmă 2

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Manchester United - Manchester City, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 2

Există însă în Liga 1 un jucător, despre care se spune că ar fi mai talentat decât Dennis Man sau decât Olimpiu Moruțan, dar acesta nu se află în curtea celor de la FCSB.

Ahmed Bani, considerat a fi mai bun decât Man sau Moruțan

Este vorba despre Andrei Ahmed Bani (18 ani), fotbalist care a fost aproape de a semna cu FC Voluntari în primele zile ale acestui an. Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, se bucură că juniorul a fost păstrat. În plus, fostul oficial este convins că Bani va fi un mare fotbalist al României.

”Îl cunosc pe Ahmed, a fost o mizerie ce a încercat Șerdean! E un jucător care merită să fie titular la Dinamo. Are calități extraordinare, va fi peste Moruțan și Dennis Man”, a spus Prunea, ÎN DIRECT la ”Fotbal Club”.

Prunea se bucură că fanii au intervenit și au blocat plecarea lui Bani la Voluntari. 

”E bine că au intervenit cei de la DDB, că ei controlează, nu uitați că Bălănescu (n.r. - fostul director general de la Dinamo) e la Voluntari acum, își apără interesul lui.

Am vorbit cu tatăl lui, un dinamovist, e bine că ăsta micu a rămas, acum trebuie să i se dea șanse”, a mai spus Prunea, la Digi Sport.

În 6 meciuri a intrat Andrei Mustafa Ahmed Bani pentru Dinamo în actualul sezon. Are o medie de 12 minute, fără niciun gol.Bani este mijlocaş ofensiv150.000 de euro este cota lui Bani pe transfermarkt Etichete: transferuri dinamo , gigi becali , florin prunea , dennis man , olimpiu morutan , transferuri fcsb , ahmed bani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă