Utilizatorii din România pot cumpăra începând din luna octombrie produsele ASUS direct din site-ul global

1 lună in urmă 20

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021, 10:27 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 10:27

Începând cu luna octombrie utilizatorii locali pot cumpăra produse ASUS direct din eShop-ul oficial integrat în site-ul global al companiei - www.asus.com/ro și rog.asus.com/ro, o platformă unică care oferă într-un singur loc informații complete și actualizate despre produsele și tehnologiile ASUS, precum și consultanță specializată și asistență dedicată. Pentru a marca acest eveniment ASUS oferă cumpărătorilor promoții la produse din categoria telefoane mobile și notebook-uri. Suplimentar, toți cei care își creează un cont pe site primesc vouchere valorice și pot câștiga prin tragere la sorți un laptop premium Zenbook Duo 15 UX482.

Aprecierea de care se bucură produsele ASUS în România, precum și contextul pandemic incert (care a blocat participările noastre tradiționale la evenimentele cu public) ne-au determinat să luăm în calcul lansarea acestui spațiu virtual prin intermediul căruia să putem fi aproape de clienții noștri. 

Prin noul site vom putea comunica mai eficient, oferind informații complete și actualizate despre produse și tehnologii, inclusiv posibilitatea de a le achiziționa sau rezerva din momentul lansării oficiale.

Misiunea acestei platforme este de a oferi consultanță specializată și dedicată pentru produsele ASUS, vizând atât publicului pasionat, cât și pe cel larg.”, a declarat Bogdan Ivașcu, Country Manager ASUS Romania.

Feedback-ul primit de la clienții locali este cel care a stat la baza deciziei de integrare a eShop-ului oficial ASUS România în site-ul global care devine astfel o soluție simplificată de informare pentru toate produsele și serviciile disponibile pe plan local.

Noua platformă unică oferă clienților ASUS o modalitate optimă de informare și selectare a produselor dorite prin consultarea detaliilor tehnice și prin compararea rapidă a configurațiilor ce pot fi apoi comandate sau rezervate în avans direct din site-ul ASUS.

eShop-ul oficial ASUS România a debutat ca platformă web independentă în primăvara anului 2020, următorul pas firesc de evoluție fiind integrarea în site-ul global ASUS, care oferă astfel un răspuns rapid nevoilor clienților locali prin contact direct.

Utilizatorii din România pot cumpăra începând din luna octombrie produsele ASUS direct din site-ul global

Promoții și concursuri cu ocazia lansării noului eShop ASUS

Lansarea noii versiuni a magazinului local ASUS România vine cu o serie de promoții la telefoane mobile și notebook-uri, la care se adaugă cupoane valorice de 100 de lei de care beneficiază toți cei care își creează un cont pe site-ul  oficial ASUS.

Codul ASUS100 poate fi folosit în perioada 20 – 31 octombrie pe site-ul ASUS - www.asus.com/ro și rog.asus.com/ro – pentru orice comandă de minim 1.000 RON care nu conține produse deja aflate la reducere.

Utilizatorii din România pot cumpăra începând din luna octombrie produsele ASUS direct din site-ul global

Un user înregistrat va primi prin tragere la sorți un laptop Zenbook Duo 14 UX482

Pe lângă promoțiile și voucherele oferite celor care își creează un cont, ASUS România oferă și un laptop Zenbook Duo 14 UX482 drept premiu. Înscrierea în concurs se face automat pentru userii existenți și cei care își creează cont în perioada 20 – 26 octombrie.

ASUS Zenbook Duo 14 UX482 nu este un simplu laptop. Acest lucru devine evident când îl deschizi pentru prima oară, moment în care ești întâmpinat de cele două afișaje validate Pantone pentru acuratețea culorilor. Cele două ecrane lucrează perfect în tandem pentru că ScreenPad Plus este înclinat la un unghi ergonomic de 7 grade pentru a crea o suprafață de lucru fluidă împreună cu afișajul principal.

Nucleul performant al lui Zenbook Duo 14 UX482 constă dintr-un procesor Intel Core din generația a 11-a, însoțit de placa video integrată Iris Xe. De răcirea fără efort a componentelor se ocupă AAS Plus, un sistem cu ventilatoare duale și heatpipe de dimensiuni mari care pun în mișcare un flux de aer cu 49% mai mare.

Fericitul câștigător va fi contactat de unul din reprezentații ASUS pentru a furniza toate detaliile necesare pentru primirea premiului, având la dispoziție 10 zile calendaristice pentru a face acest lucru. În caz contrar o nouă tragere la sorți va desemna un alt câștigător din rândul participanților.

Pentru mai multe informații te invităm să accesezi pagina de promoții ASUS.

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă