UTA se teme de un dezastru după eșecul cu Hermannstadt: „Îmi cer scuze în fața fanilor! Românul face nuntă după victorie”

2 săptămâni in urmă 15

UTA a cedat iar pe teren propriu, de această dată în fața celor de la Hermannstadt, scor 0-1, iar Laszlo Balint se teme de ce e mai rău.

Antrenorul care a promovat-o pe UTA în Liga 1 le-a cerut scuze suporterilor arădeni și se teme că echipa ar putea intra în hora retrogradării, după ce a fost la un pas să ajungă în play-off. Sibienii speră din nou la evitarea retrogradării după ce au bătut-o pe UTA, la Arad, în urma reușitei semnată de Petrescu, în minutul 50. Arădenii nu mai pierduseră în Liga 1 de 4 partide, în care nici nu au luat gol, iar sibienii simt din nou gustul succesului după trei eșecuri la rând și îi fură locul de baraj lui Dinamo.

Duelul dintre UTA și Hermannstadt a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Laszlo Balint, după eșecul cu Hermannstadt: „Putem intra în jocul retrogradării”

„Vreau să încep prin a felicita adversarul. Ne-au învins cu armele lor, i-am avertizat pe băieți! Din păcate, n-am făcut ce ne-am propus, am făcut foarte multe cadouri, am arătat foarte rău. Poate exista o scuză prin lipsa de prospețime, dar ei au avut un nivel peste noi ca determinare.

Vreau să-mi cer scuze în fața fanilor, nu îi merităm. Cumva această înfrângere ne-a adus cu picioarele pe pământ, românul face nuntă după victorie și înmormântare după înfrângere. Trebuie să eliminăm greșelile tehnice, să reacționăm, mai sunt șase etape. Dacă nu ne revenim, putem avea probleme și să intrăm în jocul retrogradării”, a spus Laszlo Balint, după un nou eșec pe teren propriu suferit de nou-promovată.

UTA – Hermannstadt | Echipele de start

UTA: Balauru – Shliakov, Erico, F. Ilie, Roumpoulakou – Albu, Vorobjovas – Antal, Miculescu, Rusu – Roger
REZERVE: F. Iacob, Peteleu, Melinte, Bustea, Roșu, Buhăcianu, Hora, Ad. Petre, Voinea
ANTRENOR: Laszlo Balint

HERMANNSTADT: Cristiano – Mățel, Matricardi, I. Stoica, Opruț – Belu, Alhassan, Addae – P. Petrescu, Bagaric, Sîntean
REZERVE: A. Pop, Scarlatache, Pinto, Sebaihi, Vodă, Aralica, Diarrassouba, Aosman, Dâlbea
ANTRENOR: Eugen Beza

The post UTA se teme de un dezastru după eșecul cu Hermannstadt: „Îmi cer scuze în fața fanilor! Românul face nuntă după victorie” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă