UTA – Dinamo, de la ora 20:45. „Câinii” mai speră la play-off | Live Video Online

4 săptămâni in urmă 20

Dinamo mai speră să prindă play-off-ul în Liga 1! Echipa lui Jerry Gane o va întâlni la Arad pe UTA, de la ora 20:45, într-un meci care va fi transmis în timp real pe prosport.ro.

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca partida UTA – Dinamo să fie arbitrată de Cătălin Popa. În vârstă de 39 de ani, piteșteanul a arbitrat-o ultima dată pe „Bătrâna Doamnă” în confruntarea pierdută pe Arena Națională cu FCSB, scor 0-3.

În cantonamentul de la Săftica, lotul dinamoviștilor a efectuat sâmbătă dimineață ultimul antrenament programat înaintea deplasării la Arad pentru meciul cu UTA, ultimul al zilei în Liga 1.

UTA – Dinamo, Live Video Online de la ora 20:45

Episodul cu numărul 77 al duelurilor UTA – Dinamo București în Liga 1 va avea loc duminică, 31 ianuarie, la ora 20:45, pe arena „Francisc Neuman”.

Laszlo Balint știe de ce Dinamo poate fi foarte periculoasă, chiar dacă roș-albii au în continuare probleme foarte mari, așa cum a dezvăluit și Adrian Mihalcea, pentru ProSport.

„Dinamo este periculoasă indiferent de context, poate mai mult acum deoarece s-a scuturat, cumva, de presiunea obiectivului inițial. E adevărat că jucătorii acum joacă mult pentru suporteri. Se știe foarte bine ce se întâmplă acolo, ce reprezintă sprijinul fanilor. Chiar dacă prezența lor pe stadion nu este posibilă, sprijinul financiar e decisiv pentru ei.

Să ne gândim la câte bilete virtuale au fost vândute la meciul trecut, e ceva aparte în fotbalul românesc și merită toate aprecierile. Nu știu dacă vorbim neapărat despre o datorie morală a jucătorilor față de fanii lor, dar, sută la sută, ca atitudine și motivație vor fi la un nivel foarte bun, iar noi trebuie să răspundem la fel dacă vrem să scoatem un rezultat bun” a spus Laszlo Balint, antrenorul arădenilor.

UTA – Dinamo, echipe probabile:

UTA: Fl. Iacob – Tomozei, Melinte, Benga, Roumpoulakou – Miculescu, Albu, Vorobjovas, D. Rusu – Roger jr. Antal

Dinamo: Eșanu – Radu, Puljic, Bejan, S. Filip – G. Crețu, Anton, Gol, Sorescu – Nemec, Gueye.

The post UTA – Dinamo, de la ora 20:45. „Câinii” mai speră la play-off | Live Video Online appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă