UTA – Dinamo 0-1. Sorescu, aproape de dublă la Arad | Live Video Online

3 săptămâni in urmă 15

Dinamo mai speră să prindă play-off-ul în Liga 1! Echipa lui Jerry Gane o întâlnește ACUM pe UTA, într-un meci transmis în timp real pe prosport.ro.

UTA – Dinamo 0-1

Min. 73: OCAZIE MARE DINAMO! Sorescu scapă în poziție excelentă, dar nu reușește să-l învingă pe Iacob.

Min. 55: OCAZIE MARE UTA! Shlyakov trage tare de la marginea careului, Eșanu respinge până la Rus, care nu poate marca din poziție bună.

Min. 9: GOOOOL DINAMO! Sorescu bate impecabil și deschide scorul la Arad.

Min. 8: PENALTY UTA! Florin Ilie comite henț în careu și oaspeții primesc lovitură de la 11 metri.

Min. 1: Începe meciul de la Arad

UTA – Dinamo. Echipele de start

UTA: F. Iacob – Tomozei, F. Ilie, Benga, Bustea – Miculescu, A. Albu, Vorobjovas, D. Rusu – C. Rus, Roger
Rezerve: D. Balauru – Melinte, Isac, Oroian, N. Roșu, Antal, Buhăcianu, Rrumbullaku, Shlyakov
Antrenor: Laszlo Balint

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, Filip – Mihaiu, Anton, Gol, Nepomuceno – Nemec, Gueye
Rezerve: D. Balauru – Melinte, Isac, Oroian, N. Roșu, Antal, Buhăcianu, Rrumbullaku, Shlyakov
Antrenor: Ionel Gane


Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca partida UTA – Dinamo să fie arbitrată de Cătălin Popa. În vârstă de 39 de ani, piteșteanul a arbitrat-o ultima dată pe „Bătrâna Doamnă” în confruntarea pierdută pe Arena Națională cu FCSB, scor 0-3.

În cantonamentul de la Săftica, lotul dinamoviștilor a efectuat sâmbătă dimineață ultimul antrenament programat înaintea deplasării la Arad pentru meciul cu UTA, ultimul al zilei în Liga 1.

UTA – Dinamo, Live Video Online de la ora 20:45

Episodul cu numărul 77 al duelurilor UTA – Dinamo București în Liga 1 va avea loc duminică, 31 ianuarie, la ora 20:45, pe arena „Francisc Neuman”.

Laszlo Balint știe de ce Dinamo poate fi foarte periculoasă, chiar dacă roș-albii au în continuare probleme foarte mari, așa cum a dezvăluit și Adrian Mihalcea, pentru ProSport.

„Dinamo este periculoasă indiferent de context, poate mai mult acum deoarece s-a scuturat, cumva, de presiunea obiectivului inițial. E adevărat că jucătorii acum joacă mult pentru suporteri. Se știe foarte bine ce se întâmplă acolo, ce reprezintă sprijinul fanilor. Chiar dacă prezența lor pe stadion nu este posibilă, sprijinul financiar e decisiv pentru ei.

Să ne gândim la câte bilete virtuale au fost vândute la meciul trecut, e ceva aparte în fotbalul românesc și merită toate aprecierile. Nu știu dacă vorbim neapărat despre o datorie morală a jucătorilor față de fanii lor, dar, sută la sută, ca atitudine și motivație vor fi la un nivel foarte bun, iar noi trebuie să răspundem la fel dacă vrem să scoatem un rezultat bun” a spus Laszlo Balint, antrenorul arădenilor.

The post UTA – Dinamo 0-1. Sorescu, aproape de dublă la Arad | Live Video Online appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă