UTA Arad – FCSB 0-1 Live Video Online în etapa 27 a Ligii 1 | Băieții lui Toni Petrea sunt aproape de o victorie muncită, care îi menține pe poziția de lideri!

4 săptămâni in urmă 1

Partida UTA Arad – FCSB se joacă acum, în etapa 27 a Ligii 1. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport sau în format live text pe www.prosport.ro.

Min. 64. Florin Tănase, o nouă ratare! Atacantul FCSB-ului a primit o pasă perfectă, în marginea careului advers, de la Florinel Coman, însă acesta nu reușește să prindă cadrul porții.

Min. 54. FCSB, ratare mare! Tănase șutează greșit și trimite mingea puțin pe lângă poarta adversă.

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 45+1. Finalul primei reprize!

Min. 43. UTA Arad rămâne în inferioritate numerică! Damian Isac a fost eliminat de arbitru.

Min. 41. Gol FCSB! Moruțan înscrie cu capul, după o centrare deviată a lui Radunovic. VEZI GOLUL AICI

Min. 34. Florin Tănase, ratare uriașă! Atacantul FCSB-ului a încercat un șut cu efect, însă mingea s-a dus paralel cu poarta adversă.

Min. 15. FCSB, cât pe ce să înscrie! Radunovic i-a centrat perfect, în careul advers, lui Vînă. Mijlocașul roș-albaștrilor a încercat un șut la poartă, însă mingea s-a izbit de unul dintre fundașii arădeni, oaspeții acuzând un henț.

Min. 6. Șut puternic tras de Moruțan către poarta adversă, însă mingea a fost respinsă în corner.

Min. 1. A început meciul!


ECHIPELE DE START

UTA: Balauru – Peteleu, Erico, F. Ilie, Shliakov – Antal, Isac, Vorobjovas, D. Rusu – Roger – Hora
Rezerve: Iacob, Tomozei, Benga, Roșu, Albu, Miculescu, Voinea, Rus, Ad. Petre
Antrenor: Laszlo Balint

FCSB: Vlad – Crețu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Vînă, Ov. Popescu, Olaru – Moruțan, Fl. Tănase, Coman
Rezerve: Straton, Panțîru, Haruț, Perianu, Musi, Ciuciulete, Istrate
Antrenor: Anton Petrea

Stadion: „Francisc Neuman”, Arad
Arbitru: Horațiu Feșnic / A1: Alexandru Cerei, A2: Mihai Marica

UTA Arad vine după o înfrângere, în campionat, contra ardelenilor de la CFR Cluj, 0-1. Formația arădeană are nevoie de cele trei puncte, din partida de astăzi, pentru a putea spera la un loc de play-off. UTA Arad se află pe locul 9 din Liga 1, cu 33 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, FCSB vine după o victorie, în campionat, contra celor de la Gaz Metan, 1-0. Băieții lui Toni Petrea vor cu orice preț să câștige meciul de astăzi, pentru a-și consolida poziția de lideri. FCSB se află pe primul loc din Liga 1, cu 57 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

UTA Arad – FCSB la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Partida de astăzi va fi difuzată la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post UTA Arad – FCSB 0-1 Live Video Online în etapa 27 a Ligii 1 | Băieții lui Toni Petrea sunt aproape de o victorie muncită, care îi menține pe poziția de lideri! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă