UTA Arad - CFR Cluj 0-1. Chipciu, super gol! Gazdele, bară în prelungiri. Ardelenii au încheiat cu 6 fundași. S-a strigat "Rușine!"

3 săptămâni in urmă 23

26.09.2021, 22:50

  • Liga 1: Gaz Metan - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, luni, 21:00, Digi Sport 1

Campioana CFR Cluj are o deplasare foarte grea pe terenul celor de la UTA Arad, în direct pe Digi Sport 1 de la 21:00 și LIVE TEXT și VIDEO pe www.digisport.ro

Formația antrenată de Dan Petrescu este liderul Ligii 1, dar jocul echipei nu a arătat convingător de la revenirea tehnicianului român.

UTA Arad - CFR Cluj, de la 21:00, LIVE pe Digi Sport 1 | Petrescu față în față cu Laszlo Balint

Gazdele vin după o înfrângere rușinoasă suferită în Cupa României contra celor de la CSO Filiași, echipă de Ligă a 3-a. UTA vrea să spele rușinea și să o învingă pe campioana României, CFR Cluj. Arădenii au doar o înfrângere în primele 9 etape și se află pe locul 6, cu 16 puncte strânse.

CFR Cluj a fost și ea elimnată din Cupă, de Universitatea Craiova, însă Dan Petrescu a preferat să sacrifice această competiție, ardelenii fiind implicați în alte două întreceri, Liga 1 și Conference League. Campioana a avut un parcurs foarte bun în campionat, în special pe vremea când antrenor era Marius Șumudică, și este lider, având 24 de puncte după 9 etape.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă