UTA Arad a transferat un atacant cu peste 25 de meciuri în naționala Lituaniei

3 săptămâni in urmă 20

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Ultima dată la Kaysar, în Kazahstan, formație pentru care a marcat opt goluri și a reușit două assist-uri în 25 de meciuri, în sezonul precedent, Laukzemis a început fotbalul în Lituania, la Atlantas, și este doar unul dintre cei patru jucători pe care UTA are în vedere să-i transfere în această iarnă, după ce va renunța la nu mai puțin de opt dintre fotbaliștii care au făcut parte până acum din lotul lui Laszlo Balint.

  • 350 de mii de euro este cota de piață a lui Karolis Laukzemis, potrivit Transfermarkt.

UTA Arad a anunțat transferul internaționalului lituanian Karolis Laukzemis

Component al reprezentativei din Lituania din 2018, Karolis Laukzemis a evoluat în ultimele patru jocuri ale naționalei țării sale, fără vreo realizare notabilă.

  • 27 de selecții și două goluri a adunat atacantul la naționala Lituaniei.

Atacantul a evoluat de-a lungul carierei sale la Atlantas, Lokomotyvas Vilnius, Granitas și Suduva, toate din Lituania, Jelgava (Letonia), NK Istra (Croația), Tabor Sezana (Slovenia), Hibernians (Malta) și Kaysar (Kazahstan).

De departe cel mai bun sezon al carierei pentru Laukzemis a fost în 2017, la Suduva, formație pentru care a punctat de 14 ori în 31 de partide și în tricoul căreia a cucerit două titluri de campion al Lituaniei.

După ce a renunțat la serviciile lui Florin Ilie, Sorin Bustea și Marius Tomozei, UTA Arad este gata să dea afară încă cinci jucători și, în schimb, să aducă încă trei, pe lângă Karolis Laukzemis: un fundaș lateral, un mijlocaș de bandă și încă un atacant central.

Etichete: transfer uta arad , karolis laukzemis , atacant uta , international lituania uta

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă