UTA Arad a scăpat de emoții la retestarea pentru COVID, meciul cu FC Botoșani nu este în pericol de amânare

2 luni in urmă 1

Alarma se stinge la UTA. Testele PCR neconcludente aseară, șase la număr în rândul fotbaliștilor, au fost anulate la retestarea din această dimineață și echipa arădeană rămâne cu o singură zi liberă înainte de meciul cu Botoșaniul, de luni.

De vineri, „roș-albii” își reiau normal activitatea, totuși fără câteva „piese” importante. Vorbim în primul rând despre antrenorii Laszlo Balint, Cezar Zanfir, Alin Pînzaru și preparatorul fizic, Alexandru Radu, dar și despre fotbaliștii Cristi Bustea, Simos Roumpoulakou, Florin Iacob și Alexandru Benga, toți confirmați cu virusul de origine asiatică încă de săptămâna trecută sau la testarea de marți.

UTA  Arad scapă fără cazuri de COVID-19, după retestare. Meciul cu FC Botoșani nu este în pericol

„Astăzi, jucătorii echipei UTA ale căror rezultate au fost neconcludente la testarea de ieri au fost retestați. Toți jucătorii în discuție au ieșit negativi și, ca atare, activitatea echipei va fi reluată mâine. Jucătorii depistați pozitivi la testarea de ieri (Iacob, Simo și Benga) rămân în izolare, conform protocolului”, se arată în comunicatul oficial al clubului arădean.

Alin Pînzaru își face mea culpa după eliminarea echipei UTA Arad din Cupa României

Cele mai mari emoții la retestarea de azi le-a  avut căpitanul Ciprian Rus, restul suspecților fiind din rândul fotbaliștilor care au mai avut COVID în toamnă. Concluzia acestor zile agitate este că echipa arădeană intră în linie dreaptă pentru prepararea meciului cu Botoșaniul cu Gabi Vasiliu la timonă, antrenorul cu portarii și ajutoarele sale, Cristi Păcurar și Dinu Donca respectând întocmai programul prescris din izolare de „principalul” Laszlo Balint.

Până la urmă, singurii titulari ai „Bătrânei Doamne” ce vor sta pe tușă cu moldovenii vor fi portarul Iacob și fundașul Benga, acesta din urmă fiind – oricum – suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene.

UTA Arad nu mai vrea să fie arbitrată de Cătălin Popa și Andrei Antonie! Motivele oficialilor arădeni

Ceva probleme musculare mai au Erico da Silva și Alex Albu, dar ar trebui să fie pe teren peste patru zile. Trupa lui Croitoru va fi găzduită de arena „Francisc Neuman” luni, 22 noiembrie, de la ora 17,30, în cadrul etapei a 24-a a Ligii 1.

 

The post UTA Arad a scăpat de emoții la retestarea pentru COVID, meciul cu FC Botoșani nu este în pericol de amânare appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă