USR PLUS, după adoptarea programului „Anghel Salingy”: Un nou abuz marca OUG 13

1 lună in urmă 10

USR PLUS a reacționat pe Facebook după adoptarea programului de investiții „Anghel Saligny”, așa-zisul PNDL 3. Reprezentanții formațiunii politice compară acest demers cu adoptarea OUG 13. „Le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017”, au scris aceștia pe rețeaua socială.

„Adoptarea PNDL 3, un nou abuz marca OUG 13. Florin Cîțu și Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017: au călcat în picioare justiția și și-au făcut cale liberă să fure”, au scris cei de la USR PLUS pe pagina de Facebook.

Florin Cîțu anunță că programul Anghel Saligny a fost aprobat: Este un program transparent

Premierul Florin Cîțu a anunțatprogramul Anghel Saligny a fost aprobat în ședința de Guvern de vineri. Folosim standardele de cost de la fondurile europene, este un program transparent, a precizat prim-minstrul.

Declarațiile au fost făcute vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

„Am aprobat singurul punct pe ordinea de zi, Programul Național de Investiții Anghel Saligny (...) Vreau să fie foarte clar că acest program se regăsește în programul de guvernare și nu facem, prin decizia de astăzi decât să respectăm programul de guvernare. Cine spune altceva nu face decât să mintă sau nu vrea să respecte programul de guvernare”, a anunțat premierul Florin Cîțu.

Premierul a respins acuzațiile venite de la USR PLUS potrivit cărora programul de investiții este o încercare de „mituire” a primarilor.

„M-am asigurat că este un program transparent, folosim standadele de cost de la fondurile europene”, a precizat Florin Cîțu.

Reprezentanții USR PLUS au amenințat cu ruperea alianței de guvernare și au anunțat că vor susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu după ce premierul a încercat să imntroducă pe ordinea de zi programul Anghel Saligny.

Editor : L.C.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă