USR pierde un membru important. Un fost preşedinte de organizaţie municipală s-a alăturat PNL

3 zile in urmă 8

Joi, 13 Ianuarie 2022, ora 23:04

128 citiri

USR pierde un membru important. Un fost preşedinte de organizaţie municipală s-a alăturat PNL

PNL a anunțat joi, 13 ianuarie, că Denisa Alina Çoban, fost preşedinte al organizaţiei municipale a PLUS Buzău, s-a alăturat partidului.

Liberalii au transmis că Denisa Çoban este considerată un om valoros, muncitor, fiind un plus pentru echipa PNL Buzău.

”Denisa Çoban, inginer și om de afaceri, este, de astăzi, noul membru al echipei #PNLBuzău, membru alături de care ne dorim să putem continua proiectele pentru buzoieni.

Alegerea Denisei Çoban de a veni în echipa noastră nu e deloc întâmplătoare având în vedere că are experiență politică și cunoaște îndeaproape problemele buzoienilor, întrucât a fost președintele organizației municipale a USR și a participat activ în campaniile electorale trecute.

Așadar, Denisa Çoban a ales să părăsească USR Buzău întrucât proiectele și acțiunile PNL Buzău se apropie mult mai mult de viziunea domniei sale de a face politică și de modul în care alege să vină în sprijinul oamenilor”, a scris Gabriel Avrămescu, preşedinte al PNL Buzău, pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, preşedintele organizaţiei municipale a PNL, senatorul Vlad Pufu, a declarat că uşa partidului este deschisă oricând pentru oamenii de dreapta.

”Mă bucur să primesc în organizaţia municipală profesionişti în activitatea de partid, buni organizatori şi oameni care au demonstrat întâi pe forţele proprii, oameni care cred în valorile de dreapta”, a spus senatorul liberal Vlad Pufu.

Denisa Çoban a candidat pe locul al doilea la Camera Deputaţilor din partea USR-PLUS.

Citeste si:

 ”Au așteptat mai multe luni să vadă cum pică drobul de sare”

Președintele USR, Dacian Cioloș, a amintit miercuri, 12 ianuarie, că măsurile precum reducerea TVA și eliminarea plăţii certificatului verde au fost propuse încă din toamnă de partidul...

Câți bani au primit partidele de la bugetul de stat în luna ianuarie. Formațiunea care a încasat cea mai mare sumă

Autoritatea Electorală Permanentă a prezentat luni, 10 ianuarie, valoarea subvenţiilor virate în contul fiecărui partid politic în luna ianuarie 2022, în urma aplicării prevederilor Legii...

Adevarul.ro

a1.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă