USR joacă tare. Dan Barna dezvăluie planul B dacă PNL și UDMR refuză refacerea coaliției

6 zile in urmă 20

 Inquam Photos Dan Barna. Foto: Inquam Photos

USR va propune un Cabinet propriu în cazul unui eșec al discuțiilor care vor avea loc miercuri cu liderii partidelor din fosta coaliție de dreapta. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele partidului, Dan Barna.

MARŢI, 12 OCTOMBRIE 2021, 23:24

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Prima opțiune a USR este refacerea coaliției cu PNL și UDMR. 

”Depinde ce se va întâmpla în dialogul preşedinţilor de mâine după-amiază, dacă se deschid negocierile, pe bune ca să spun, probabil la începutul săptămânii viitoare, s-ar putea luni, marţi, să avem o concluzie. Dacă mâine se spune doar nu discutăm, nu vrem să avem niciun fel de dialog, lucrurile s-ar putea să se rezolve chiar mai repede”, a anunțat Barna marți seară, la TVR. 

Citește și: ”SURSE: PNL îi taie avântul lui Cioloș. Nu va susţine un guvern USR Plus, iar Cîțu ar vrea împăcare cu Orban”

Întrebat dacă USR ia în calcul să prezinte în Parlament un Cabinet propriu, vicepreședintele USR a răspuns: ”Categoric, care s-ar putea să fie pe vineri sau, cel mai târziu, luni.”

Citește și: ”Care sunt variantele lui Cioloș: refacerea Coaliției, guvern minoritar sau renunțarea la formarea guvernului”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă