USE IT: Aplicația de mesagerie care nu știe să comunice

3 săptămâni in urmă 1

Aplicaţiile de mesagerie au devenit în ultima perioadă, fie că ne place sau nu, o extensie a locului de muncă. Cum își aleg mai nou oamenii aplicațiile de mesagerie și când decid că este vremea să migreze spre alta?

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

WhatsApp, cea mai populară aplicație de mesagerie, a pierdut milioane de utilizatori pentru că a simțit nevoia unei schimbări, dar nu a știut să o comunice. Schimbarea a apărut, dar în avantajul concurenței.

Unii dintre utilizatori au migrat spre Telegram, alții spre Signal. Ce a generat această schimbare? WhatsApp a modificat Termenii și Condițiile pentru a le permite clienților de business ai Facebook, deținătorul aplicației, să poată înțelege mai bine dorințele utilizatorilor.

Au comunicat această schimbare atât de nefericit încât s-a înțeles că varsă informații private către Facebook. Această modificare nu prezintă riscuri de securitate mai mari și nici mai multă expunere de date personale.

Materialul integral poate fi urmărit în video-ul de mai sus

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

aplicatii comunicare social media whatsapp
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă