Uscător de rufe Samsung: care este cel mai bun model din 2021? (P)

2 săptămâni in urmă 22

MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2021, 16:51

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Un uscător de rufe Samsung este un plus ideal pentru casa ta. Acesta are diferite modele care au evoluat și includ noi funcții pentru a obține o uscare perfectă și o bună păstrare a hainelor noastre.

Cel mai important

  • Un uscător rufe Samsung ne permite să ne usucăm hainele după spălare rapid și eficient. În plus, sunt prietenoase cu mediul înconjurător.
  • În funcție de metoda de uscare, putem găsi trei tipuri principale de uscatoare Samsung: evacuare, condensare cu circuit închis și condensare cu pompă de căldură.
  • Înainte de a alege un model de uscator rufe Samsung trebuie să ținem cont de capacitatea de încărcare a uscătorului, de dimensiunile pentru instalarea acestuia, de consum, de performanță și de estetică.

Cel mai ecologic uscător rufe Samsung

Samsung DV70TA200AE/LE

Eficiența energetică A +++ a acestui uscător de rufe cu condensator cu pompă de căldură vă va ajuta să economisiți consumul de apă și electricitate și să protejați mediul înconjurător. Acest uscator face ca hainele sa se șifoneze cat mai puțin astfel încât nu trebuie să treci decât o singură dată cu fierul de călcat sau nici măcar atât! În plus, are tehnologie pentru a reduce zgomotul la maximum și nu mai este așa de enervant.

Uscator rufe Samsung cu cea mai mare capacitate de încărcare

Samsung DV90TA040AX/LE

Acest model alb de uscător de rufe Samsung este din clasa de eficiență energetică A++. Este un uscător cu condens cu pompă de căldură. Capacitatea de încărcare este de 9 kg, în cazul în care avem o familie numeroasă sau dacă trebuie să spălăm piese mari, precum pilote. La un preț bun, are anumite extra caracteristici precum încuietoare pentru ușă, în cazul în care avem copii acasă, sau funcție anti cute.

Cel mai complet uscător rufe Samsung

Samsung DV80T5220AW/S7

Acesta este un uscator de rufe Samsung cu pompă de căldură grozav și are tot ce aveți nevoie! Capacitate de încărcare de 8 kg și eficiență energetică maximă. În acest uscător puteți găsi cele mai exclusive funcții de acest gen precum filtrul 2-în-1 sau Smart Check-ul alb. Ecranul digital îi oferă o notă foarte modernă, care va arăta grozav cu decorarea casei tale.

Cel mai ieftin uscător rufe Samsung

Samsung DV80TA020TT/LE

Acest uscător de rufe Samsung clasa A++ are în vedere articolele tale cele mai delicate. Funcția sa OptimalDry analizează umiditatea hainelor și reglează timpul de uscare corespunzător pentru a reduce consumul la maximum. Ușa este reversibilă. Poți alege direcția în care se deschide ușa. Tot ce trebuie să faci este să schimbi partea în care se deschide, pentru a se potrivi în locație, cu ceea ce este în jurul ei și cu modul în care lucrezi. De asemenea, asta înseamnă că pereții nu îi vor sta în cale! Și este transparentă, astfel încât să poți verifica ce se află în interior, cu o singură privire. Păstrează hainele uscate, fără cute, fără să le calci. Pur și simplu selectezi Wrinkle Prevent și după ce se încheie ciclul de uscare, tamburul continuă să se rotească intermitent, fără căldură, până la 180 de minute.

Care sunt avantajele unui uscător de rufe Samsung?

Datorită uscătoarelor Samsung ne putem usca eficient hainele după spălare. Deși este adevărat că uscătorul de rufe consumă mai mult energie, ele au multe avantaje. În plus, uscătoarele Samsung au o eficiență energetică excelentă, care ne ajută buzunarul și mediul înconjurător. Uscătoarele Samsung diferă de alte mărci, pentru că ceva este una dintre companiile lider la nivel internațional. Acest lucru se realizează datorită inovației tuturor produselor sale și rezultate excelente garantate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă