”Ușă” închisă pentru Gigi Becali: Hervin Ongenda nu vrea la FCSB! Motivul deciziei

2 luni in urmă 37

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Patronul de la FCSB a vrut să ofere 100 de mii de euro pentru mijlocașul ofensiv francez, dar Valeriu Iftime a anunțat că Hervin Ongenda, care este dorit și de Universitatea Craiova, vrea să plece de la FC Botoșani doar în afara României, pe un salariu pe care niciun club din Liga 1 nu i l-ar putea oferi.

Hervin Ongenda nu vrea să meargă la FCSB sau la Universitatea Craiova

Becali vorbește destul de mult uneori și cumva nu mai crede nimeni ce spune el. Nu e la mine decizia finală. Ongenda nu e un sac de cartofi să îl dau unde vreau eu.

El nu vrea să meargă la FCSB sau altundeva din România. Vreau să îi prelungesc contractul un an, dar e ca la Chindriș, contează ce vrea jucătorul. Hervin nu vrea să plece nici la FCSB, nici la Craiova.

Universitatea Craiova a plusat, dar degeaba. Am vorbit cu Ongenda, l-am sfătuit să muncească 20 de ori la mine până la iarnă. El trebuie să meargă la o echipă cu bani mulți. A făcut patru meciuri bune în România, eu am încercat să-l aduc în formă, Marius a muncit mult cu el. Cu siguranță va crește prețul pentru el”, a declarat Valeriu Iftime, la emisiunea Liga Digisport.

De ce nu vrea Hervin Ongenda la FCSB

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

Patronul de la FC Botoșani a încercat să identifice și unul dintre motivele care l-au convins pe Hervin Ongenda să nu meargă la FCSB, anume atitudinea lui Gigi Becali față de jucători.

Toți fotbaliștii din afară au o anumită frică atunci când aud de Gigi Becali, de potențialul lui atac asupra lui. Eu am încercat să-l ajut pe copilul ăsta să-și înțeleagă valoarea și să o folosească.

Este prima dată când ajunge la acest nivel, cred că va juca excepțional. Categoric va face bani mulți”, a anunțat Valeriu Iftime.

VIDEO cu declarațiile lui Valeriu Iftime:

Hervin Ongenda, fotbalist crescut de PSG, a ajuns la FC Botoșani în 2018, de la Murcia. După un an și jumătate, mijlocașul francez a făcut pasul în Italia, la Chievo, unde n-a reușit, însă, să se adapteze, ceea ce a condus la revenirea la Botoșani, în septembrie 2020.

În acest start de sezon, Hervin Ongenda a jucat în toate cele șase meciuri ale lui FC Botoșani, reușind să marcheze de două ori.

Etichete: gigi becali , valeriu iftime , transferuri fcsb , hervin ongenda
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă