US Open: Pe cine va întâlni Simona Halep în optimi - Adversară dificilă

1 lună in urmă 23

​Simona Halep a rezistat foarte bine din punct de vedere fizic, iar mental a avut putere să o ia de fiecare dată de la capăt și să bifeze o victorie muncită contra jucătoarei Elena Rybakina. Calificarea în optimile de la US Open a venit după un meci epuizant de două ore și 25 de minute (7-6(11), 4-6, 6-3).

Pentru un loc în sferturile de la Flushing Meadows, Simona se va duela cu învingătoarea dintre Elina Svitolina (cap de serie numărul 5) și Daria Kastkina (favorită 25).

De știut:

  • Simona Halep, care participă pentru a 11-a oară la Grand Slamul american, s-a calificat pentru a patra oară în optimi.
  • În turul următor, Halep se va duela cu învingătoarea partidei dintre Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA și favorită 5) și Daria Kasatkina (27 WTA și cap de serie nr. 25).
  • Prin calificarea în optimi, Simona Halep și-a asigurat un premiu în valoare de 265.000 de dolari şi 240 de puncte WTA.
  • Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la US Open a fost calificarea în semifinale, în 2015. În 2019, ultima ediţie la care a participat, românca a fost eliminată în turul al doilea.
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă