Urs semnalat în apropierea unui centru comercial din Brașov. ISU a emis un mesaj RO-Alert

2 săptămâni in urmă 13

ISU Braşov a trimis, vineri seară, mesaj Ro-Alert, după ce mai multe persoane au semnalat prezenţa unui urs chiar în apropiere de mall-ul din municipiul Braşov. Mai multe echipaje au fost direcţionate către zona indicată, informează ziarul local Mytex.

Avertizarea a fost trimisă la ora 22.06 către populaţie, prin sistemul RO-Alert, pentru a semnala prezenţa unui urs în oraşul Braşov, în zona mall-ului. Asta după ce mai mulți oameni au sunat la 112 și au semnalat prezența animalului.

Urs semnalat în apropierea unui centru comercial din Brașov. ISU a emis un mesaj RO-Alert

„La ora 22.06 a fost transmis un mesaj de avertizarea către populație prin sistemul RO-Alert, pentru a semnala prezența unui urs în municipiul Brașov – zona Coresi ( str. Henri Coandă). Au fost primite mai multe apeluri pe numărul 112 de la cetățeni. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj de la jandarmi”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Brașov,Ciprian Sfreja, potrivit Mytex.

Pare să fie acelaşi urs care joi s-a plimbat pe centura Braşovului, când a fost emis un alt mesaj RO-Alert. .

Totodată, mesaje similare au fost emise în judeţul Harghita, după ce un urs a fost văzut în municipiul Topliţa, în timp ce la Băile Tuşnad a fost semnalată prezenţa a trei urşi. În zonă s-au deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj IJJ. 

De asemenea, a fost semnalată prezenţa a 3 urşi în Băile Tuşnad, potrivit News. Acolo se deplasează un echipaj IJJ şi un echipaj SAJ. Aceasta este a doua noapte consecutiv când la Băile Tuşnad sunt văzuţi trei urşi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă