Urmează două zile de foc pentru Djokovic la Melbourne. Liderul ATP e liber până sâmbătă dimineață

1 săptămână in urmă 12

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 15:01

148 citiri

Urmează două zile de foc pentru Djokovic la Melbourne. Liderul ATP e liber până sâmbătă dimineață. Când și unde va fi reținut

Judecătorul Anthony Kelly a anunţat, vineri, după o audiere de instrucţie desfăşurată la Melbourne şi care s-a încheiat aproximativ la ora locală 23.00 (14.00, ora României), că Novak Djokovic este liber până sâmbătă dimineaţă, când se va prezenta pentru a fi audiat de oficiali ai Poliţiei de Frontieră.

La ora 08.00, Djokovic se va prezenta în faţa Poliţiei de Frontieră.

Apoi, între orele 10.00 şi 14.00 va rămâne reţinut, dus de autorităţi la birourile avocaţilor săi, unde îl vor escorta doi ofiţeri ai Poliţiei de Frontieră.

Duminică, la ora 09.00, el va fi dus din nou de doi poliţişti la birourile avocaţilor săi.

Ca urmare a îngrijorării exprimate de avocaţii sportivului, s-a convenit ca Djokovic să fie reţinut într-un loc care să nu fie dat publicităţii, din motive de siguranţă şi pentru a se evita “un circ mediatic”.

Ministrul nu va face niciun demers pentru expulzarea lui Djokovic din Australia cel puţin până la încheierea procedurilor.

De asemenea, procesul a fost transferat de la Federal Circuit Court la Tribunalul Federal.

Audierea de instrucţie de vineri, în faţa judecătorului Anthony Kelly, a avut loc în sistem online. Kelly este judecătorul care luni a întors prima decizie autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Avocaţii lui Djokovic ar fi vrut ca procesul să continue la Federal Circuit Court.

Citeste si:

Viciul de procedură în baza căruia a câștigat Djokovic. Stenograma discuției dintre tenismen și vameși

Publicaţia The Age scrie că motivul pentru care judecătorul Kelly a decis în favoarea lui Novak Djokovic este legat de faptul că tenismenul nu a beneficiat de timpul promis pentru a formula...

La ce oră matinală vor autoritățile din Australia să-l rețină pe Djokovic. Reacția avocaților tenismenului

Avocatul Stephen Lloyd, care îl reprezintă pe ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, a declarat, vineri, la o audiere de instrucţie la Federal Circuit Court, că propunerea guvernului este ca Novak...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă