Urmează cel mai aglomerat weekend pe litoral. Ziua Marinei aduce mii de turişti la mare

2 luni in urmă 15

De Andreea Filip.
Publicat: 13.08.2021, 13:44.
Actualizat: 13.08.2021, 13:46

Urmează cel mai aglomerat weekend la malul mării. Ziua Marinei aduce pe litoral sute de mii de turişti dornici de distracţie. Spre deosebire de anul trecut, festivităţile organizate vor fi cu public. Deja staţiunile şi plajele sunt extrem de aglomerate.

Turiştii care vor veni în acest weekend la mare, vor găsi aglomeraţie. Atât în trafic, cât şi pe plajă. Gradul de ocupare în staţiunile de pe litoral este de 100%, aşadar cei care nu au deja o rezervare vor avea o misiune destul de dificilă. Fie trebuie să găsească un loc în care alţi turişti au renunţat, fie să găsească locuri din care alţi turişti au plecat mai devreme.

Sunt 300.000 de turişti pe litoral în acest moment, spun autorităţile. Mâine este ziua porţilor deschise în porturile militare din Constanţa, Mangalia, Brăila şi Tulcea. Pentru a putea vizita tehnica militară, turiştii au nevoie să facă dovada faptului că sunt vaccinaţi sau că au trecut prin boală sau să prezinte un test covid negativ. Iar duminică, pe 15 august, vor putea să vadă de pe faleza cazinoului din Constanţa navele militare de Ziua Marinei. Vor fi şi câteva elicoptere şi avioane militare care vor survola zona. Seara vor putea admira focul de artificii, la închiderea paradei de Ziua Marinei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă