URMĂRIȚI LIVE | Traian Berbeceanu, învestit în funcția de prefect de București. Ministrul Vela: „Este un om dispus la orice sacrificiu pentru compatrioții săi”

4 luni in urmă 11


Traian Berbeceanu este învestit acum în funcția de prefect al Municipiului București. La depunerea jurământului, care are loc în fața Prefecturii Capitalei participă și ministrul de Interne, Marcel Vela. Din decembrie 2019, Berbeceanu a fost șeful de cabinet al lui Vela.https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/videos/271630824126241

Principalele declarații făcute de ministrul de Interne Marcel Vela:


Am încredere că noul prefect Traian Berbeceanu își va face datoria la cel mai înalt nivel. Îl cunosc, am colaborat, dânsul fiind director de cabinet al ministruluiEste un profesionist, un om dedicat, dar în mod esențial un patriot care își iubește țara. Un om care este dispus la orice sacrificiu pentru compatrioții săi. Sunt sigur că, începând de astăzi, Prefectura București va avea un conducător care se va ridica la înălțimea tuturor provocărilor. Suntem o echipă cu cetățenii Capitalei pentru a depăși orice problemă, orice provocare, orice necazSă fie într-un ceas bun. Dumnezeu să binecuvânteze Bucureștiul!

Aflat astăzi la Suceava, la depunerea jurământului președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, premierul Ludovic Orban a explicat ce îl recomandă pe Traian Berbeceanu pentru funcția de prefect al Capitalei: "cariera pe care a avut-o până astăzi, faptul că este un om corect, cinstit, ferm, care acționează în baza legii"


Este un om integru, care are capacitatea de a conduce forțele de ordine și care are capacitatea de a gestiona situațiile de criză. Va fi un prefect foarte bun la București

Premierul Ludovic Orban, înaintea învestirii lui Traian Berbeceanu ca prefect:

Conform Hotărârii de Guvern din 22 octombrie, publicată în Monitorul Oficial, Traian Berbeceanu a fost numit aseară prefect al Capitalei


Domnul Berbeceanu Traian exercită, cu caracter temporar, în condiţiile legii, funcţia publică de prefect al municipiului Bucureşti.

Hotărâre de Guvern, din 22 octombrie:

Traian Berbeceanu l-a înlocuit pe fostul prefect Gheorghe Cojanu, revocat din funcție după ce acesta nu a știut să spună câte infectări au fost depistate în ultimele 24 ore în Capitală și nici care este rata de infectare anunțată de DSP București.


Potrivit deciziei publicate azi noapte în Monitorul Oficial, Gheorghe Cojanu a fost numit inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.


Traian Berbeceanu a devenit șeful de cabinet al ministrului de interne Marcel Vela în decembrie 2019 și s-a înscris în Partidul Național Liberal în iulie 2020.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă