URMĂRIȚI LIVE | Klaus Iohannis se vaccinează anti-COVID la Spitalul Militar din București

1 lună in urmă 2


Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Spitalul Militar din București, unde i se va administra prima doză de vaccin împotriva coronavirusului. Șeful statului a dat astfel startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare, în care este inclusă populaţia cu grad ridicat de risc.
UPDATE Ora 10:02 Klaus Iohannis a ajuns la Spitalul Militar din București. Șeful statului se va vaccina la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din cadrul instituției.


A doua etapă de imunizare din România, în care este inclusă populaţia la risc, reprezentată de adulţii cu vârsta peste 65 de ani şi de persoanele aflate în evidenţă cu boli cronice, începe astăzi.


Președintele Klaus Iohannis a anunțat pe 12 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, că se va vaccina împotriva noului coronavirus astăzi.


Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic așa, în ghilimele, să ne băgăm în față. Dar pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public, vineri, pe 15 ianuarie

Klaus Iohannis, pe 12 ianuarie:

Șeful statului se va vaccina la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila din București, la ora 10.00.


Totodată, premierul Florin Cîțu se va vaccina și el anti-COVID, mâine, 16 ianuarie, la ora 12.00, la Spitalul Militar Central, potrivit Guvernului României.


Românii incluși în etapa a doua a campaniei de vaccinare, respectiv populația cu grad ridicat de risc și lucrătorii din domeniile-cheie, inclusiv demnitarii, se pot programa începând de azi, de la ora 15.00, a anunțat coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, într-o conferință de presă, pe 12 ianuarie.


Vaccinarea propriu-zisă însă va avea loc câteva zile mai târziu, a menționat medicul militar.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă