Urmărire periculoasă prin centrul Capitalei. Un șofer fără permis a încercat să scape de polițiști

1 lună in urmă 1


Un bărbat de 35 de ani, aflat la volanul unei mașini, a fugit cu autoturismul de polițiștii care îi ceruseră actele la control. Șoferul a fost prins de Poliția Rutieră pe bulevardul Magheru, în zona Pieței Romane din București. Incidentul din trafic a fost filmat.


Brigada Rutieră a anunțat că incidentul a avut loc ieri, 12 martie. Conform poliției, bărbatul care se afla la volanul unei maşini a fost oprit pe o stradă din sectorul 1, pentru control. El le-a arătat agenţilor cartea de identitate şi le-a spus că a uitat acasă permisul de conducere.


„Polițiștii i-au solicitat bărbatului să rămână în autovehicul până când vor efectua verificările necesare stabilirii situației de fapt, însă acesta nu s-a conformat și a demarat cu scopul de a se sustrage”, explică Brigada Rutieră.


După fuga bărbatului, acesta a fost urmărit de mai multe echipaje de Poliție, timp în care „a încălcat mai multe reguli de circulaţie” şi a fost blocat în cele din urmă în trafic, aproape de Academia de Studii Economice (ASE), în zona Pieței Romane din București.


După ce a fost prins, șoferul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere. „În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a informat Brigada Rutieră.


Totodată, în urma controlului corporal, a fost găsit un cuțit cu lama de aproximativ 15 centimetri.


În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis, iar șoferul de 35 ani a fost reținut pentru 24 de ore, „urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”.


Incidentul din trafic a fost filmat și postat pe Tik-Tok.


@sensy.fanpage

Ooops!!! Ce ai facut Bobita??? ##trafic ##bucuresti ##politiaromana ##politia

♬ original sound - Sensy
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă