Urmărire ca-n filme, în Spania, pentru prinderea unui român căutat pentru CRIMĂ și VIOLURI

2 luni in urmă 18

Poliție, Spania - imagine de arhivă Poliție, Spania - imagine de arhivă

Un român căutat pentru o crimă și două violuri a fost prins după o cursă nebună pe acoperișurile din El Vedat, din localitatea Torrent (lângă Valencia). Fugarul a folosit mai multe identități false, fapt ce a dat bătăi de cap poliției spaniole. 

VINERI, 06 AUGUST 2021, 12:20

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Poliția locală din localitatea Torrent a arestat miercuri, 4 august, un român, căutat de autorități pentru comiterea mai multor infracțiuni grave, printre care uciderea unui bărbat și violarea a două femei, relatează publicația locală Las Provincias, citată de Știri Diaspora.

Potrivit sursei citate, fugarul român, care a folosit de-a lungul timpului mai multe identități false, a fost arestat după o cursă spectaculoasă pe acoperișurile caselor din cartierul El Vedat din Torrent.

Întregul incident s-a petrecut după ce doi polițiști l-au identificat pe fugar și pe un alt bărbat, surprinși în vreme ce duceau bunuri într-o casă doin localitatea cu pricina. Polițiștii le-au cerut celor doi indivizi să le arate documentele de identitate pentru a verifica dacă sunt rezidenți la acea adresă și pentru a verifica o posibilă ocupare ilegală a casei. Unul dintre agenți a observat că unul dintre documente era fals. Imediat, românul a rupt-o la fugă, urcându-se pe terasele și acoperișurile din apropiere. Polițiștii l-au urmărit pe bărbat și, la scurt timp, au reușit să-l prindă și să-l aresteze, fără să-i cunoască istoricul criminal.

În momentul în care i-au verificat amprentele în baza de date, oamenii legii au descoperit infracțiunile grave de care este acuzat bărbatul.

Mai exact, fugarul avea emis pe numele său un mandat internațional de arestare pentru infracțiunile de crimă și viol.

Autoritățile române îl cautau pe individ pentru implicarea sa în execuția unui bărbat (împușcat în cap) și două agresiuni sexuale asupra a două femei.

În plus, fugarul a fost căutat și de poliția spaniolă pentru infracțiunile de prostituție, abuz sexual și falsificare de documente, mai arată sursa citată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă