Urechile de elf, noul trend din China. Operația estetică face furori printre tineri

1 lună in urmă 41

Urechile de elf, noul trend din China. Operația estetică face furori printre tineriUrechile de elf, noul trend din China. Operația estetică face furori printre tineri
  • Urechile de elf, la modă printre tinerii din China
  • Chirurgii români nu au întâlnit încă pacienţi care să-şi dorească urechi de elf

Apleacă urechea la noul trend! Vine din China şi e foarte popular printre tineri.

Urechile de elf sunt noua senzaţie. Mulți se operează pentru a obține acest aspect ce apare la unii ca un defect din naștere. La noi încă nu a ajuns nebunia, spune chirgul plastician Vlad Pieptu.

Oamenii vor renunța rapid la acest trend și își vor dori să revină la aspectul de dinainte, mai spune specialistul.

Este ușor surprinzător pentru mine să văd că cineva chiar încearcă să își facă urechea să semene cu un defect din naștere, să fie mai ascuțită și mai proeminentă în afara capului. Înțeleg că unii o fac din cauză că doresc să aibă un loc în care să își dea părul pe după urechi, să aibă mai mult loc. Dacă urechile sunt puțin mai extinse în afara capului ei spun că fața pare mai lunga. Am avut pacienți care au avut urechi de elf. Sau pacienți care au urechi clăpăuge, că să zicem așa, foarte în afară, și au dorit să fie mai aproape de cap“, spune Vlad Pieptu, chirurg plastician.

The post Urechile de elf, noul trend din China. Operația estetică face furori printre tineri appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă