UPDATE VIDEO Incendiul puternic de la o hala de depozitare din Prahova, lichidat. Aproape 30 de pompieri au intervenit

1 lună in urmă 8

Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hala de depozitare din localitatea prahoveana Floresti. Pompierii au lichidat incendiul care a izbucnit de la un scurtcircuit.

UPDATE ora 09:55

Reprezentantii ISU Prahova precizeaza ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit aparut la un motostivuitor.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafata de 2.000 metri patrati.

UPDATE ora 08:15

Potrivit pompierilor, hala care a luat foc este o baza de aprovizionare a unei companii de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Marketing, Gaze Naturale si Energie.

Incendiul a fost lichidat.

Potrivit primelor date, hala, in care sunt depozitate produse inflamabile, arde pe o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati.

La fata locului au fost trimise sase masini de stingere de stingere a incendiilor si 28 de pompieri. De asemenea, a fost trimisa la locul evenimentului si o ambulanta. Pompierii nu pot intra inca in interiorul halei.

Citeste si:

VIDEO Doi tineri din Bucuresti, gasiti inghetati pe o banca de pe un bulevard: "Nu erau foarte coerenti"Marturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Moartea violenta a unui cunoscut profesor din Iasi. La 45 de ani, a murit de COVID-19, desi nu avea alte boliVIDEO Rusia incearca sa recupereze terenul pierdut. Drona de atac Altius va incepe testarea armamentelor dirijateFOTO Mama Antoniei, frumusete ravasitoare la 53 de ani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă