UPDATE Un jandarm s-a impuscat in cap la Centrala Nucleara de la Cernavoda. Barbatul este in coma. La ultima evaluare psihologica a fost declarat apt

1 lună in urmă 10

Un jandarm de la Centrala Nucleara Cernavoda, in varsta de 43 de ani, s-a impuscat cu arma din dotare in cap, in timpul serviciului. Barbatul este in stare de coma.

UPDATE ora 12.00:

Subofiterul avea o vechime in serviciu de peste 21 de ani. El are la activ trei misiuni internationale, iar la ultima evaluare psihologica, din luna septembrie a anului 2020, a fost declarat apt.

UPDATE ora 09.00:

"In aceasta dimineata (marti, 9 martie - n.r.), un jandarm din cadrul Unitatii Speciale de Paza Cernavoda, care intrase in serviciul de paza, s-a autoranit executand un foc cu armamentul din dotare, in zona capului. De urgenta, dupa acest incident, la ora 7,47, a fost transmis primul apel catre serviciile de specialitate. Subofiterul a fost preluat de catre un elicopter SMURD si transportat la o unitate medicala pentru acordarea ingrijirilor", a transmis Jandarmeria.

Pana in prezent nu se cunosc cauzele acestui eveniment.

Subofiterul are 44 de ani, iar la cea mai recenta evaluare psihologica a fost declarat apt.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea", victima este in stare de coma, fiind intubata de medicul de pe elicopterul SMURD.


Stire initiala:

La locul evenimentului se deplaseaza un elicopter SMURD si SMURD Cernavoda, noteaza Ziua de Constanta.

Din primele informatii, jandarmul s-ar fi impuscat in cap.

La ora transmiterii acestei stiri, barbatului i se aplica protocolul de resuscitare.

"Este vorba despre un coleg de-al nostru, care din primele informatii se pare ca a avut o tentativa de suicid. A fost ridicat de ambulanta, iar cazul va fi preluat de catre Unitatea de Parchet competenta", a declarat colonelul Nicolae Dan, purtator de cuvant la Unitatea Speciala de Jandarmi Cenavoda, pentru publicatia citata.

Citeste si:

Pensiile de stat - un teren minatCe venituri iti ia in considerare banca pentru un creditMarturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Diferentele dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca. Ar trebui sa ne ingrijoreze reactiile adverse? "Oamenii doar raporteaza mai multe reactii din cauza controversei"Secretul exploziei lui Mihaila la Parma. E irezistibil pe teren si "invizibil" in viata privata. Cine e iubita fotbalistului
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă