UPDATE Toni Grecu este printre pacientii transferati de la "Matei Bals". Era internat in pavilionul care a luat foc. Starea actorului este stabila

1 lună in urmă 14

Toni Grecu, fondatorul grupului "Dvertis" era internat la Institutul Matei Bals, in pavilionul care a luat foc. Acesta a fost transferat la Spitalul Sfantul Pantelimon.

UPDATE ora 09.11. Toni Grecu se afla intr-o stare buna, acesta fiind transferat la Spitalul Sfantul Pantelimon, a transmis purtatorul de cuvant al unitatii medicale pentru Antena 3.

Sotia artistului a precizat ca Toni Grecu era conectat la butelia de oxigen.

"Toti de aici aveau nevoie de oxigen", a precizat Cristina Grecu pentru Libertatea.

"Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfantul Pantelimon. Nu stiu care este exact starea lui. Stiu doar ca incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla intr-un salon de la etajul doi", a declarat Cristina Grecu, sotia artistului.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineata la parterul unui corp de cladire al Spitalului "Matei Bals" din Capitala, fiind declansat planul "rosu". Patru persoane au decedat.

Mai puteti citi:

Turnatoriile la Securitate facute de femeia pe care Claudiu Nasui a sustinut-o intr-o functie de conducere in Ministerul EconomieiIncep epurarile in institutiile publice. Peste 200 de angajati din Consiliul Judetean Prahova, pusi pe liberSecuritatea si "oamenii noi" din politica. Cazul domnului ministru NasuiVIDEO La 59 de ani, Nadia Comaneci a dezvaluit care este pasiunea ei secretaCum a ajuns Israel, tara care a vaccinat cel mai mult, sa fie pusa la pamant de noua tulpina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă