UPDATE Testul RT-PCR al portarului Denisa Dedu a ieșit negativ și revine în lot alături de Cristina Laslo

1 lună in urmă 4

România joacă sâmbătă primul meci al turneului preolimpic, împotriva Norvegiei. 

UPDATE 19 martie, 10:25: Denisa Dedu a primit rezultatul testului: negativ

„A venit rezultatul testului realizat de Denisa Dedu aseară. Acesta este negativ, iar Denisa și Cristina Laslo pot reveni in programul normal al echipei naționale” a postat Federației Române de Handbal pe pagina de Facebook.

Știre inițială:

Federația Română de Handbal a anunțat că "la testarea de dinaintea intrării în «bula» de la Turneul Preolimpic din Muntenegru, testul RT-PCR al Denisei Dedu a furnizat un rezultat neconcludent. Ea va repeta testul în această seară. Toate celelalte teste ale membrilor delegației au furnizat rezultate negative. Echipa României poate participa la antrenamentul din această seară, dar fără Denisa Dedu și Cristina Laslo, colega ei de cameră. Ele vor trebui să aștepte rezultatul testării Denisei",Naționala României a plecat joi, la prânz, cu un charter spre Podgorica.

Denisa Dedu, test neconcludent în cantonamentul României

„Tricolorele” vor intra în turneul preolimpic sâmbătă, ora 20:30, contra Norvegiei, al doilea meci fiind programat duminică, de la ora 17:00, cu Muntenegru. Vineri, de la la ora 20:30, se va juca însă Muntenegru - Norvegia. România a trecut prin aceleași probleme și înainte de Europeanul de anul trecut. Atunci, Crina Pintea a fost testată pozitiv, în țară, iar în Danemarca și colega sa de cameră, Laura Moisă, a fost testată pozitiv.

Lotul României pentru turneul preolimpic

Portari: Dedu, Dumanska, Hosu Extreme stânga: Florica, Iuganu Interi stânga: Neagu, Perianu, Polocoșer Centri: Buceschi, Laslo, Andreea Popa, Pristăvița Interi dreapta: Laura Popa Extreme dreapta: Moisă, Seraficeanu Pivoți: Băcăoanu, Ostase, Pintea

Citește și alte știri din handbal:

„Tricolorele” au plecat la Podgorica » Șeful delegației este președintele Dedu!România va debuta contra Norvegiei la Podgorica. Campioana Europei participă pentru prima dată în calificările olimpice!

Reacția lui Marcel Ciolacu, după ce a fost surprins cu banii la vedere

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă