UPDATE Tarife noi de parcare in Constanta, in functie de zona: soferii vor plati 7 lei pentru primele doua ore in centrul orasului. Proiectul, in dezbatere publica

1 lună in urmă 4

Consiliului Local al Constantei dezbate si voteaza vineri, 26 martie, noul regulament privind parcarile din Constanta. Autoritatile au retras proiectul de pe ordine de zi, iar acesta ramane in dezbatere publica.

Update ora 15:10

Autoritatile au retras proiectul de pe ordine de zi, iar acesta ramane in dezbatere publica, a declarat viceprimarul din Constanta, Ionut Rusu, pentru Ziare.com.

"Impreuna cu consilierii PNL elaboram proiect care sa cuprinda servicii publice de geolocatie, de monitorizare video a parcarilor de simplificarea si automatizarea sistemelor de plata", a declarat Rusu.

Stire initiala:

Orasul a fost impartit in trei zone, cu tarife diferentiate, scrie Adevarul.ro.

In zona 1, soferii vor plati 7 lei pentru primele doua ore si 15 lei pentru trei ore. Abonamentul institutiilor publice va costa 208 lei pe an. Printre strazile care intra in aceasta zona se numara:


Spatiile de parcare situate pe Bd. Tomis tronson delimitat de Bd. Mamaia si str. TraianSpatiile de parcare situate pe str. Mircea cel Batran tronson delimitat de str. Stefan cel Mare si str. Ion RatiuSpatiile de parcare situat la intersectia Bd. Tomis si Bd. MamaiaSpatiile de parcare situate pe bd. Ferdinand -zona GrandSpatiile de parcare adiacente bisericii Adormirea Maicii DomnuluSpatiile de parcare adiacente Garii CFRSpatiile de parcare adiacente Judecatorie, Tribunal, Curte de Apel, Cerc MilitarSpatiile de parcare adiacente Port Turistic Tomis

Tarifele din zona 2

Zona 2 va avea tarife de parcare de 4 lei pe ora. Parcarea se poate realiza si in baza unei viniete de culoare alba, anuala, care costa 360 de lei pe an. Sunt vizate, printre altele, parcarile situate pe trama stradala de categoria I si II de pe teritoriul administrativ al municipiului Constanta:

Sos. MangalieiBd. 1 MaiBd 1 Decembrie 1918

Zona 3 vizeaza parcarile de resedinta sau riverane.

Mai puteti citi:

Fosta politista Irina Alexe (USR PLUS), pensionata la 42 de ani cu pensie speciala, numita secretar de stat la InterneGreseala de 50 de milioane de dolari facuta de un bunic roman care voia sa le vanda australienilor o cantitate uriasa de droguriFemeie din Bucuresti, amendata dupa ce a sesizat la Politie un furt. Ce a decis instantaCum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubitDaunele morale primite de o femeie cu sotul si copilul morti intr-un accident, considerate prea mari. Suma finala stabilita de judecatori

Citeste mai multe despre parcare Constanta tarife

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă