UPDATE Seful Spitalului din Gaesti anunta ca vaccineaza "orice persoana" care se prezinta la centrul de imunizare. Valeriu Gheorghita: Un management defectuos

1 lună in urmă 15

Managerul Spitalului Orasenesc Gaesti din judetul Dambovita anunta pe Facebook ca a inceput vaccinarea impotriva virusului SARS-CoV-2 la aceasta unitate medicala si ca in centrul de vaccinare de la Gaesti va fi imunizata orice persoana doreste. Mai multe persoane i-au scris medicului, cerand sa fie incluse in randurile celor care primesc serul.

UPDATE Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita considera ca nerespectarea procedurii reprezinta un management defectuos:

"Am luat la cunostinta situatia de la Spitalul din Gaesti. Important este ca persoanele au fost vaccinate. Faptul ca nu s-au respectat procedurile, acest lucru e un alt aspect care urmeaza a fi verificat. Din acest punct de vedere vorbim de un management defectuos. Se vor efectua evaluari si apoi se va actiona in consecinta", a spus marti Valeriu Gheorghita, intr-o conferinta de presa.

"A fost deschis azi si centrul de vaccinare din spitalul Gaesti. Administram vaccinul anticovid oricarei persoane care se prezinta voluntar la centru", a scris pe Facebook conferentiarul Laurentiu Belusica, manager al Spitalului Orasenesc Gaesti.

Zeci de utilizatori ai retelei sociale au reactionat la anuntul medicului, unii dintre ei aratandu-se interesati sa primeasca serul.

Managerul spitalului i-a scris unei femei care a spus ca vrea sa-si aduca la vaccinat mama ca poate face acest lucru. "Programata da. Neprogramata, doar la sfarsitul zilei, daca raman doze", i-a scris medicul.

Serul anti-COVID-9 a ajuns in judetul Dambovita luni. Conform datelor furnizate de Prefectura Dambovita, la nivelul acestui judet au fost inscrise 608 persoane pe listele aferente primei etape de vaccinare, insa flaconul contine 5 doze, iar in total in judet au fost trimise 124 de flacoane, reprezentand 620 de doze de vaccin.

CITESTE SI: BREAKING Decizie definitiva a Inaltei Curti: Mastile de protectie sunt obligatorii in spatiile deschise din judetul Constanta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă