UPDATE Răstunare de situație în cazul jafului locuinței Di Maria: familia fotbalistului nu ar fi fost sechestrată » Și casa lui Marquinhos, prădată de hoți

1 lună in urmă 2

UPDATE 12:55 - Familia lui Di Maria nu ar fi fost sechestrată 

Deși primele informații anunțau că familia lui Di Maria a fost sechestrată în timpul jafului, lucrurile ar fi stat diferit în realitate. Potrivit Le Parisien, soția și copiii fotbalistului nu au văzut hoții. Aceștia erau la primul etaj, privind meciul, în timp ce infractorii au intrat în clădire prin sala de forță de la parter. Apoi au luat liftul, ajungând la al doilea etaj, unde se afla seiful soților Di Maria. Acesta a fost vandalizat, iar hoții au plecat cu ceasuri și bijuterii estimate la peste 500.000 de euro.

În schimb, familia lui Marquinhos nu a avut norocul de a nu se întâlni cu hoții. Conform sursei citate, tatăl fotbalistului brazilian, în vârstă de 52 de ani, a fost închis într-un dressing alături de cele două fiice ale fundașului de la PSG. Hoții au părăsit casa din Yvelines cu poșete de lux, bijuterii și 2000 de euro, cash.

Știrea inițială - Di Maria și Marquinhos, prădați de hoți

Mijlocașul argentinian de 33 de ani a fost schimbat în minutul 57 după ce antrenorul Mauricio Pochettino a aflat că locuința jucătorului a fost prădată de hoți. Tehnicianul a fost informat de Leonardo, directorul sportiv, și l-a scos pe Di Maria, pe care l-a însoțit la vestiare și s-a întors fără el.

RMC scrie că familia jucătorului se află în casa în timpul jafului și că soția și copiii ar fi fost sechestrată pentru o perioadă scurtă. Presa din Franța anunță că nu a fost nicio victimă și că nimeni nu a fost rănit.

Și Marquinhos a fost prădat de hoți

În timpul aceluiași meci, și fundașul brazilian Marquinhos a fost prădat de hoți, casa acestuia aflându-se aproape de cea a lui Di Maria. Apărătorul a aflat însă abia la finalul meciului.

În casa fundașului brazilian de 26 de ani se aflau părinții acestuia. Presa din Franța scrie că în cazul acestuia a fost o situație gravă și că și familia acestuia a fost sechestrată în timpul jafului. 

Ulterior, Marquinhos a confirmat pe Instagram că aceștia sunt teferi și nu au pățit nimic. „Familia era în casă, dar nimeni nu a avut de suferit și toată lumea e bine. A fost doar o sperietură. Autoritățile franceze se ocupă deja de caz”, se arată în comunicatul emis de fundaș.

„Sunt situații extrasportive care sunt mai importate decât fotbalul. Trebuie să ținem cont de asta. Nu este o scuză, dar s-a văzut o scădere a energiei. Cu jucătorii am vorbit și despre altceva la vestiare, nu doar de înfrângere”, a spus antrenorul Mauricio Pochettino după meci. 

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Angel di Maria în sezonul trecut

Citește mai multe știri din fotbalul internațional; 

Pele i-a recunoscut superioritatea lui Ronaldo, după ce lusitanul i-a depășit recordul de goluri: „Ce viață frumoasă ai!” » Răspunsul lui CristianoFiul patronului miliardar de la Parma, dat gata de Mihăilă și Man: „Cum se zice în română?”

Cu ce se ocupă în Anglia Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. Serviciile sale nu sunt deloc ieftine

Libertatea

Playtech: Diana Șoșoacă, UMILINȚĂ TOTALĂ: 'E un mincinos, un analfabet funcțional'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă