UPDATE Primele concluzii in cazul crimei de la Onesti. Acdjunctul politiei Onesti a inceput primele discutii cu agresorul

2 luni in urmă 3

Autgoritatile fac primele declaratii oficiale in cazul crimei de la Onesti. Un barbat a ucis doi muncitori care venisera sa renoveze un apartament pe care agresorul il pierduse in urma cu 10 ani.

Principalele declaratii

Adjunctul IGPR:
Cei care se fac vinovati de aceasta tragedie vor raspunde penal.

Ancheta a fost preluata de ancheta de pe langa Tribunalul Bacau.

Gheorghe Cristian director adjunct Investigatii criminale:
Primul apel care a susot la 11 a fost efectuat la 11.47 de la un barbat care spunea ca are probleme din cauza unui litigiu si spunea ca va folosi un cutit.

A fost transferat catre politie, insa apelul s-a intrerupt.

la 11.52 primul echipaj a ajuns la fata locului.
la 11.55 s-a dispus constituirea unei grupe operative din 17 politisti de la SIC, un negocieator, o grupa de interventie

A venit si adjunctul politiei Onesti.

Acdjunctul politiei Onesti a inceput primele discutii cu agresorul

Se pare ca politia ar fi actionat prea tarziu. Seful Politiei Romane a trimis o echipa de la Bucuresti pentru a investiga interventia autgoritatilor.

Intre timp, apar mai multe detalii despre tragedia de la Onesti, unde un barbat a sechestrat doi muncitori in apartamentul pe care el il pierduse in urma cu multi ani si pe care, ulterior, i-a injunghiat cu un cutit.

Conform unor surse citate de Digi 24, discutiile dintre agresor si politie au durat mai bine de 4 ore, iar acesta a cerut negocietorului actul prin care a pierdut apartamentul in care a avut loc crima, o camera de filmat si suma de 300.000 de euro.

Citeste si:

Autostrada de 440 de kilometri care ar urma sa fie terminata pana in 2024. "Lucrarile ar trebui sa dureze doi ani in zona usoara"VIDEO Sotia criminalului de la Onesti a fost retinuta pentru 24 de ore. Femeia este acuzata de complicitate la lipsire de libertateParlamentar PNL, despre deputatul PSD Daniel Ghita, fost luptator K1: Avem un Sosoc si in Camera Deputatilor! Cand nu doarme, face circ!Povestea impresionanta a lui Adrian Krainer, profesorul care a gasit leac contra unei boli mortale. Are origini romane si e printre favoritii la premiul NobelVIDEO Imagini spectaculoase cu lotul 1 al autostrazii Pitesti-Sibiu. "Constructorul austriac Porr avanseaza intr-un ritm sustinut"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă